Ha levágatom a hajam, attól dúsabbnak tűnhet?
Most nagyjából mellig érő hajam van, de egyszerűen utálom a hajam, kevés, vékonyszálú, száraz
Folyamatos önbizalomhiányt jelent számomra
Mindig a hosszú haj volt az álmom, egyszer volt rövidebb hajam és utáltam
Azóta már eltelt pár év ês sokkal jobban elfogadtam magam, de a hajam még mindig nagyon zavar
Ha csináltatnék mellig érőből egy vállig/váll fölött érő hajat, az dobna rajta? Esetleg egézségesebb is lenne?
Milyen frizurák dobnának rajta a legnagyobbat?
Alapvetően kevés hullám van benne
Nekem is ilyen sajnos :/
Viszont a bob/lob fazon bejön nagyon és az nagyon előnyös a vékonyszálú hajhoz.
Arc formától és alkattól is függ a dolog.
De tény, hogy a hajadnak NAGYON jót tenne ha levágatnád! A hajgumi is okozhat töredezést és a napokig összefont haj is, nem csak a hajvasaló.
Ha göndör a hajad, vagy festett, esetleg festett/szőkített szőke, akkor egyébként is sokkal szárazabb a hajad. Érdemes olajozni, pakolót venni rá, nem forró levegővel szárítani, sok folyadék bevitel. De a töredezett hajon semmi nem fog segíteni, csak az olló!
Azért ne legyünk már ilyen biztosak benne, hogy ,,elképesztően jól fog állni".. Attól is függ, milyen alakú az arcod, mekkora a homlokod, hol van a választékod, stb. Tény, hogy egészségesebb lesz a vége, de kérd ki a fodrászod véleményét, hogy a te arcodhoz milyen stílus állna a legjobban.
Egyébként szerintem is vágasd le, mert valószínűleg igen, dúsabbnak fog hatni, de tőled is függ, hogy tetszeni fog. Lehet, hogy ha jól áll se fog tetszeni, mivel ha önbizalomhiányos vagy, mindig lesz valami, amibe beleköthetsz magadon.
Hajrá! Bátorság, és szeresd magad! Különben lehet akármilyen fullos a hajad, akkor se fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!