Elhataroztam, hogy levágatom a vállig érő hajamat rövidre, ma van időpontom, most mégis bizonytalan vagyok. Visszamondjam?
Figyelt kérdés
Szülés után nagyon hullott, azóta nem annyira, csak olyan szinten, hogy mindenhol hajszálak vannak 😆 A gyerek állandóan belecibál és a kezébe marad. Egyszer nem vettem észre a kezében, megevett egy hajszálat és hányt, akkor döntöttem el, hogy levágatom. De mi van, ha nem fog jól állni? Ha megbánom?2020. aug. 11. 10:04
2/7 anonim válasza:
Szerintem is vágasd le.
A fodrásznak is kellemetlen lenne ha hirtelen lemondod.
3/7 anonim válasza:
Én csak azért nem ajánlanám a rövid hajat, mert szívás megnoveszteni. Nyilván nem lehetetlen, de azért macerás.
Akkor már inkább fogd össze copfba/kontyba a hajad és nem tud a gyermek belecsimpaszkodni
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan vágasd le. Majd visszanő.
Én is sokszor levágattam rövidebbre, totál rövidre, mert kellett a változatosság. Szerintem jó váltogatni, és ezzel tényleg lehet játszani, mert nem végleges.
5/7 A kérdező kommentje:
Végül elmentem és levágattam. Fura volt először, de otthon megmostam, megigazítottam és így tetszik. A férjem szerint megfiatalodtam 😁
2020. aug. 11. 18:23
6/7 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy ne aggódj miatta, jól fog esni a változás és a könnyebbség is, amit a rövid haj nyújt.
7/7 anonim válasza:
Én a fodrászomat kérdeztem, hogyan frissítsük a régi stílusomat és egészen rövidre nyírt, hatul fel is gépelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!