Leszeretném vágatni a hajamat,de nem vagyok benne bisztos, hogy bele vágjak?
2020. dec. 7. 21:05
1/21 anonim válasza:
ha nem oké, úgyis visszanő :D
menj fodrászhoz, kérd ki a tanácsát. nézd meg parókával milyen. aztán döntsd el úgy :D
2/21 A kérdező kommentje:
Kikértem már a véleményét,mikor kiválasztottuk a szint,de még gondolkozok mert 40cm vágatni nem kevés, péntekig van idő.
2020. dec. 7. 21:17
3/21 anonim válasza:
Úgyse mi fogunk megállítani ebben. Vágasd, bár én nem tenném.
4/21 anonim válasza:
Ha már ilyen komoly változást tervezel, akkor a kiszemelt frizura tökéletes. Nekem például ez álom frizura egy csajon. :D
Kicsit elfogultan mondom, de próbáld ki bátran! Nem fogod megbánni ezt a rövid hajat, mert rendkívül látványos, és élvezni fogod a felnyírt tarkód! Egy kis magabiztossággal, pedig nagyon dögös lesz a kisugárzásod!
Ez számomra kifejezetten imponáló:
5/21 anonim válasza:
Vágasd, jót tesz néha a változás, és nagyon tetszik a frizura, amit kinéztél. Akár még rövidebb is lehetne szerintem.
6/21 anonim válasza:
Szerintem ha elsőnek lenne rövid hajad, én max vállig vágatnám le, s ha tetszik a rövid, ezt is bevállalnám később..
7/21 A kérdező kommentje:
Döntöttem!
Becseréltem az időpontot holnap 9re megyek!!!
Holnap nyilatkozok
2020. dec. 7. 22:19
8/21 anonim válasza:
4-es vagyok.
Nagyon várom a végeredményt! Bátorság és mindent bele!
9/21 anonim válasza:
Nekem az első kép tetszik, szerintem nagyon szép.
10/21 anonim válasza:
Szerintem nem fogod megbánni, akár el is adományozhatnád a levágott hajad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!