Lányok nyugtassatok meg, nektek hány hajszál jön ki hajmosás után fésülködéskor?
Figyelt kérdés
Én naponta 10-20 hajszálat fésülök ki, hajmosás közben 2-3 jön ki, de utána fésülködéskor nagyon sok, nem értem:( 4 napja mosott hajon nagyjából olyan 80 hajszálat kifésülök.
Megszámolnátok vagy képen elküldenétek nektek mennyi hogy kicsit megnyugodjak?:s
2020. dec. 14. 08:56
11/12 anonim válasza:
Igaz régi kèrdés...de sajnos most èn vagyok ebben a hekyzetben..nem tudom mi a normàlis ès mivel tudnàm kordàba tartani.
Fèlek epveszìtenem a hajam...
Folyamat jön ki..
Biztos elôtte is hullott de nem tudom ennyire e...
Bejàrtam màr mindent magàn uton mert a tb az hosszù vàròlistàs...
12/12 anonim válasza:
Fogorvos! Nálam ott lett meg a gond. Egy apró lyuk egy fogon gócos gyulladást csinált, marékszám hullott naponta a hajam férfiként. Egy szinte tünetmentes de sérült fog volt a ludas. Nézesd át a fogaid, tömések, sokan nem is gondolnak erre, pedig 10 esetből 8-nál fog a kiváltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!