NEUTROGENA HYDRO BOOST CREME GEL -n gondolkodom,hogy megveszem ,szerintetek ebben az árban talalok jobb arcra valo kremet ?
Amit az első ajánlott az testápoló.
Használom én is azt a krémet amit írtál, nekem bejött. Nem zsírosit, kellően hidratál.
Arra figyelj ha még nem tetted hogy a tonikokat, bőrradírokat kerüld. Legyen az akármilyen. Amíg azokat használtam csak gázosabb lett a helyzet.
Lecseréltem az egészet hosszas olvasgatás után jobb termékekre. Nincs is másra szükség mint egy normális arclemosó, egy hidratáló krém, és egy napfényvédő. Persze a bőrtípusodnak megfelelően.
Esetleg lehet hámlasztani, de ezt csak akkor ha jártas vagy benne, mert csúnya dolgokat tud csinálni.
Nekem vegyes a bőröm, mitesszeres, és nagyon durván ki tud száradni ebben az időben.
Voltam bőrgyógyásznál is, kaptam termék mintákat a La roche Posay Effaclar duo+-ból. Mondanom sem kell h sz.rt sem ért. Jó zsíros lett tőle a bőröm.
Amiket én használok:
Cerave arclemosó Hydrating cleanser (Van többféle) patikában kapható.
Hidratáló krémből több félét használok, attól függ melyikre van pénzem, ezek jöttek be nagyon.
Amit írtál,
Yves Rocher Sensitive Camomille
Clinique Maximum Hydrator
És Eucerin oil control 30-as napfényvédő. Ez szabályozza a faggyú termélést is.
Illetve vannak olyan napfényvédők, hidratáló krémek amik színezettek. Esetleg ha használsz púdert akkor kiválhatod velük. Mivel a púder nagyon eltöíti a pórusokat. Nyílván nem fogsz vele olyan eredményt elérni, de megköszöni a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!