Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » NEUTROGENA HYDRO BOOST CREME...

NEUTROGENA HYDRO BOOST CREME GEL -n gondolkodom,hogy megveszem ,szerintetek ebben az árban talalok jobb arcra valo kremet ?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 13. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Ezt ajánlom helyette [link]
2020. dec. 13. 17:29
 2/6 A kérdező kommentje:
meg annyit h pattanasos a borom
2020. dec. 13. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor is jó az, amit írtam!
2020. dec. 13. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Rendelős lehet? mert akkor The Ordinary. Vagy gyógyszertárból Cerave Moisturizing Cream vagy Lotion, attól függ, milyen a bőrtípusod.
2020. dec. 13. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Hat ha pattanasos vagy nagyon, nem a dm-ben beszerezheto kremeket kellene az arcodra kenegetni. Draga egy la roche vagy bioderma, de megeri, hidd el.
2020. dec. 13. 19:37
 6/6 anonim válasza:

Amit az első ajánlott az testápoló.

Használom én is azt a krémet amit írtál, nekem bejött. Nem zsírosit, kellően hidratál.

Arra figyelj ha még nem tetted hogy a tonikokat, bőrradírokat kerüld. Legyen az akármilyen. Amíg azokat használtam csak gázosabb lett a helyzet.

Lecseréltem az egészet hosszas olvasgatás után jobb termékekre. Nincs is másra szükség mint egy normális arclemosó, egy hidratáló krém, és egy napfényvédő. Persze a bőrtípusodnak megfelelően.

Esetleg lehet hámlasztani, de ezt csak akkor ha jártas vagy benne, mert csúnya dolgokat tud csinálni.

Nekem vegyes a bőröm, mitesszeres, és nagyon durván ki tud száradni ebben az időben.

Voltam bőrgyógyásznál is, kaptam termék mintákat a La roche Posay Effaclar duo+-ból. Mondanom sem kell h sz.rt sem ért. Jó zsíros lett tőle a bőröm.

Amiket én használok:

Cerave arclemosó Hydrating cleanser (Van többféle) patikában kapható.

Hidratáló krémből több félét használok, attól függ melyikre van pénzem, ezek jöttek be nagyon.

Amit írtál,

Yves Rocher Sensitive Camomille

Clinique Maximum Hydrator

És Eucerin oil control 30-as napfényvédő. Ez szabályozza a faggyú termélést is.

Illetve vannak olyan napfényvédők, hidratáló krémek amik színezettek. Esetleg ha használsz púdert akkor kiválhatod velük. Mivel a púder nagyon eltöíti a pórusokat. Nyílván nem fogsz vele olyan eredményt elérni, de megköszöni a bőröd.

2020. dec. 17. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!