14 Éves kislányomnak az arcán sok a pattanás. Voltunk bőrgyógyásznál és a felírt krém hatására rosszabb lett. Később a Vichy normaderm-et kezdtük el használni, ami csak ront a helyzeten. Mit csináljunk?
Kedves 10-es!
Elhiszem, hogy vannak nagyon ügyes tanulók is, de pl az én arcom nem egy leányálom (betett neki a sok szájmaszk viselés🤷♀️)
Nagyon sok pattanás jött ki az arcom 2 részén, holott régebben sosem/nagyon minimálisan voltam itt pattanásos.
Én a tapasztalataimra hagyakszok.
Voltam fiatalabb kozmetikusoknál is, náluk a nagyrészük nem dolgozott szépen.
(Nemtudta rendesen megcsinálni a szemöldököm és rosszul nyomta ki a pattanásaimat, ennek köszönhetően 6-8 darab nagyon csúnyán begyulladt)
És akkor még nem voltam annyira pattanásos.
Ha meg elmentem volna azzal az arcommal, ami még a szájmaszk viseléstől volt, akkor belese merek gondolni, hogy mit csinált volna vele.
Viszont 2 idősebb kozmetikusnál voltam már. Mind a ketten nagyon szépen dolgoznak.
A kisvárosomban pedig olyan sok lehetőség nincsen, mint Pl.:Budapesten.
Én egy tapasztaltabb ember kezébe szívesebben adom magam, mint egy pályakezdőébe, mert az arcommal tényleg nem könnyű.
De mindenkinek szive joga eldönteni, hogy kihez megy.
Örülök neki, hogy a barátnőd szélen dolgosik! :)
Mondjuk ha a szemöldököt se tudja szépen megcsinálni, az gáz. :( Vagy ők voltak hanyagok, vagy rossz tanárhoz kerültek. Mondjuk barátnőm is panaszkodik, hogy az osztálytársai 90%-a gyakorlatra se jár, azokból meg el lehet képzelni, hogy milyen kozmetikus lesz..
Azért örülök, hogy ennek ellenére találtál jó kozmetikust!😊
Nekem ennyi idősen a Dalacin T oldat segített. Utána évekig nem volt semmi az arcomon, akkor megmentette az életemet.
Kozmetikustól nekem sem javult az arcom, csak bedagadt és bevörösödött, kisebesedett (érzékeny bőröm van). Szerintem felesleges kínzás.
A tej nem feltétlenül pattogtatja ki, a csoki sokkal inkább.
Szerintem igenis mond meg neki, hogy a táplálkozás hatással van a bőrre. És ő majd szépen eldönti, hogy mi éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!