Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 Éves kislányomnak az arcán...

14 Éves kislányomnak az arcán sok a pattanás. Voltunk bőrgyógyásznál és a felírt krém hatására rosszabb lett. Később a Vichy normaderm-et kezdtük el használni, ami csak ront a helyzeten. Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 21:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ és tanácsot. DUAC krémet használtunk. Lehet folytatni kellett volna és nem abbahagyni pár nap után. AMúgy a csokit imádja és a tejet is. Gyanítom, hogy ezzel lesz összefüggésben. Csal hát mondd meg egy 14vesnek, hogy nuku tej és 0 csoki :)
2020. dec. 4. 08:23
 12/15 Lena7 ***** válasza:
67%

Kedves 10-es!

Elhiszem, hogy vannak nagyon ügyes tanulók is, de pl az én arcom nem egy leányálom (betett neki a sok szájmaszk viselés🤷‍♀️)

Nagyon sok pattanás jött ki az arcom 2 részén, holott régebben sosem/nagyon minimálisan voltam itt pattanásos.

Én a tapasztalataimra hagyakszok.

Voltam fiatalabb kozmetikusoknál is, náluk a nagyrészük nem dolgozott szépen.

(Nemtudta rendesen megcsinálni a szemöldököm és rosszul nyomta ki a pattanásaimat, ennek köszönhetően 6-8 darab nagyon csúnyán begyulladt)

És akkor még nem voltam annyira pattanásos.

Ha meg elmentem volna azzal az arcommal, ami még a szájmaszk viseléstől volt, akkor belese merek gondolni, hogy mit csinált volna vele.

Viszont 2 idősebb kozmetikusnál voltam már. Mind a ketten nagyon szépen dolgoznak.

A kisvárosomban pedig olyan sok lehetőség nincsen, mint Pl.:Budapesten.

Én egy tapasztaltabb ember kezébe szívesebben adom magam, mint egy pályakezdőébe, mert az arcommal tényleg nem könnyű.

De mindenkinek szive joga eldönteni, hogy kihez megy.

Örülök neki, hogy a barátnőd szélen dolgosik! :)

2020. dec. 4. 08:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha a szemöldököt se tudja szépen megcsinálni, az gáz. :( Vagy ők voltak hanyagok, vagy rossz tanárhoz kerültek. Mondjuk barátnőm is panaszkodik, hogy az osztálytársai 90%-a gyakorlatra se jár, azokból meg el lehet képzelni, hogy milyen kozmetikus lesz..

Azért örülök, hogy ennek ellenére találtál jó kozmetikust!😊

2020. dec. 4. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ennyi idősen a Dalacin T oldat segített. Utána évekig nem volt semmi az arcomon, akkor megmentette az életemet.

Kozmetikustól nekem sem javult az arcom, csak bedagadt és bevörösödött, kisebesedett (érzékeny bőröm van). Szerintem felesleges kínzás.

2020. dec. 4. 08:57
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

A tej nem feltétlenül pattogtatja ki, a csoki sokkal inkább.

Szerintem igenis mond meg neki, hogy a táplálkozás hatással van a bőrre. És ő majd szépen eldönti, hogy mi éri meg.

2020. dec. 4. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!