Orvoshoz fordulni kényes témával?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy meglehetősen kellemetlen, intim probléma miatt fogok menni bőrgyógyászhoz két hét múlva.
Már hónapok óta próbálom rászánni magam, de kissé félek. A fenekemen vannak pattanások, ezt akarom megnézetni. Tudom, hogy az orvos feladata az, hogy megoldást találjon a problémára, meg biztosan látott már ezerszer rosszabbat is, mégis nagyon tartok az egész látogatástól.
Mivel tudnám ezt leküzdeni? :(
2020. máj. 17. 13:34
2/6 anonim válasza:
Megkíméllek egy felesleges körtől. Pattanással nem fog mit csinálni a bőrgyógyász. Kozmetikushoz fog küldeni.
3/6 anonim válasza:
Nem viselsz nagyon műszálas nadragot vagy ülsz rossz anyagu szeken? Mármint a szövete, párna...
4/6 anonim válasza:
Nogyogyasznal ezek szerint meg nem voltal?
Az is megszokhato, de ez meg messze van attol. Kozmetikus is, orvosok is ehhez a latvanyhoz vannak edzodve.
5/6 A kérdező kommentje:
3: Nem. Mindig pamut nadrágban vagyok. Nem ülök sokat.
4: De, már szültem is. Az utóbbi időben lett ennyire pattanásos. :(
2020. máj. 18. 15:48
6/6 anonim válasza:
Ha nem ilyentől van, akkor menj el tényleg. Ha nőgyógyászt kibírtad, ezt is fogod :) Ne aggódj, ez nekik olyan, mint egy gyári munkásnak csomagolni vagy egy mérnöknek tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!