Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak nekem ennyire problémás...

Csak nekem ennyire problémás a bőrőm?

Figyelt kérdés
Nem pattanásokra gondolok, mert az alig van, hanem h striás vagyok mindenhol.Nem vagyok kövér, igaz voltam az is, de szinte nincs olyan testrészem, kezeimtől, a térdhajlatomig, kivéve a hasamat, ami ne lenne csíkos.Nem merek emberek közé menni, félek h megundorodnak tőlem.nagyon elvagyok keseredve:(
2008. nov. 30. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem a derekam, combtövem, az alhasam, és az egyik felkarom (csak ez egyik furcsa módon:S) belső oldal csupa stria. Ezen kívül rengeteg a miteszerem, és fura kis pattanás szerű pöttyök vannak a felkaromon és az oldalamon. Szóval nekem is eléggé gázos, de ne törődj vele, hidd el még rengeteg emberenek oylan, ez tök természetes és nem kell belőle ügyet csinálni:P Akinek nem tetszik az ne nézze, de nem szokta zavarni az emebreket.sztem...
2008. nov. 30. 15:04
 2/5 anonim válasza:
Én szültem, és még a hasam sem csíkos szerencsére. De vannak bőven bőrpanaszaim, állandóan kivörösödik, meg kiszárad, és bármivel kenhetem, még rondább lesz. Tényleg idegesítő érzés, de nem hinném , hogy bármilyen bőrpanasz is undorító lenne az emberek számára. Amúgyis, kit érdekel, hogy ki mit szól? Mindenki nézzen tükörbe, nem igaz?
2008. nov. 30. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól is lehet, hogy hirtelen nőttél.

A növési csíkok pedig pár év múlva elhalványulnak.

Ha meg a hízástól/fogyástól lenne használj terhesség utáni krémet. Nekem bevált :)

2008. dec. 1. 21:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy már próbáltam mindenféle krémet, de nem használt.Hízástól lett sajnos ilyen a bőröm,de ennek már 5 éve, és azóta nem igazán halványult.leginkább a felkaromon zavar:S:S:Smit lehetne ellene tenni?Főleg azóta félek h mások is látják mióta az egyik ismerősöm(férfi) azt mondta, h mennyire undoritó vagyok....:(
2008. dec. 2. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálj egy kicsit barnulni, nekem úgy halványultak. Egy pici szoli is segít, amíg el nem jön a nyár. Vagy egy kis barnítókrém.
2009. ápr. 9. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!