Problémás a bőröm, mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
van rajta pár pattanás, de nem olyan vészes, viszon száraz, foltokban hámlik is, piros foltok vannak rajta, pl az állam és a szám közötti mélyedésben, de folyamatosan. Mit csináljak? Bőrgyógyász vagy kozmetikus tud valamit csinálni? Még sose voltam... 15/l2010. ápr. 17. 12:07
1/5 anonim válasza:
keress fel egy bőrgyógyászt ő majd megmondja de hanem tudod akkor meg kéne rnod hogy milyen problémáju mert ha pl.pattanáos akkor ajánlom a BABOR-nak a pattanás lekezelő krémét!!!
2/5 anonim válasza:
Kozmetikus biztosan tud segíteni, szerintem vele próbálkozz először, ha csak pár pattanásod van nem érdemes bőrgyógyászhoz menni. Radírozd le jól az arcod aztán kend be NEM zsíros hidratáló krémmel, szerintem segít.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor valószínű megcélzom a kozmetikust. Amúgy azt szoktam csinálni amit utsó írt, de csak egy napig tűrhető a bőröm tőle, aztán visszatér olyanná amilyen volt, és ugye radírozni nem szabad naponta
2010. ápr. 17. 21:05
4/5 anonim válasza:
Korpás szeborhoeás a bőröd,ichtiol maszk tökéletes.Arra figyelj,hogy ne szárítsd ki.Kozmetikus biztos fog segíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
fú köszi!
2010. ápr. 18. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!