Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vágja le egy lány...

Miért vágja le egy lány kopaszra a haját?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, van amikor legszívesebben én is ledúrnám tarkopaszra a fejem, mert annyira ráunok a vele való nyűglődésre néha XD

De volt olyan csajszi is, akinek nemes egyszerűséggel nem tetszett a haja. Sehogy sem... és szerintem sokkal szebb lett utána. Nem tudom, talán a fej formája volt olyan hogy a fövid/kopasz frizura jobban állt neki. (De ettől függetlenül nem volt leszbikus.

2020. nov. 23. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem legtöbbször nemes egyszerűséggel csak azért, mert neki úgy tetszik, más véleménye meg nem érdekli. másik lehetséges ok, hogy nagyon tönkre ment a haja mondjuk a sok szőkítéstől, és szeretne tiszta lappal indulni.
2020. nov. 23. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
3%
Talán azért mert nem tetszik a hajuk amilyen és általában más “állagban” nô vissza ha leborotválod. Tehát ha egyenes gyenge szálú volt akkor nagy eséllyel megerősödik ès más formája lesz
2020. nov. 24. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Mert megtheti
2020. nov. 24. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Mert miért ne tenné? :)

Többen is megcsinálhatnák egyébként, mert nekem nagyon bejön.

2020. nov. 24. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Mert van egy betegsége!
2020. nov. 24. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

Mert bolond.

(Most a testileg egészséges emberekről beszélek)

2020. nov. 25. 12:15
 8/8 anonim válasza:
87%

Nekem hosszú hajam van.

De mikor készülök valahová és beleragad a fésű, akkor egy hajszál válasz el tőle, hogy letoljam nullással...

Biztos van, akinél az az utolsó hajszál is elszakadt, aztán nekiesett a hajának hajvágó géppel. xD

Lehet neki van igaza, én gyáva vagyok megtenni xDD pedig mennyit emlegetem, hogy elegem van a hajamból :D

2020. nov. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!