Van itt olyan lány, aki hosszú haját kapásból nagyon fiúsra, tüsire vagy kopaszra vágatta?
Figyelt kérdés
Az új évet egy drasztikus nyíratkozással kezdem és tanácsra van szükségem.2017. jan. 8. 00:28
1/28 anonim válasza:
Én csak állig érőre vágattam a fenékig érő hajam, illetve átfestettem más színűre. Ha szeretnéd tedd meg, akár el is adhatod vagy ajándékozhatod a hajad ha nem volt festve korábban.
Személy szerint én ennyire rövidre nem vágattam volna, mert nem állna jól, de azt a nylig érő rövid hajat nem bánom egyáltalán.
2/28 anonim válasza:
egy barátnőmet kopaszra nyírtam októberben és imádja
3/28 anonim válasza:
Nullásgép, borotva, tükörsimára az egészet :) egyszer élünk :)
4/28 A kérdező kommentje:
Megnyíratkoztam elsőre fiúsra,sőt tüsire. Másodjára már majdnem kopaszra nyírt a fodrász,fél centis épp. Nagyon tetszik.
2017. febr. 3. 14:14
5/28 anonim válasza:
Nahát, bátor vagy!
Milyen hosszú volt előtte a hajad? A kopaszt is be fogod vállalni?
Szabad megkérdeznem, hogy hány éves vagy? :)
6/28 A kérdező kommentje:
23 vagyok. A kopaszhoz még gyűjtöm a bátorságot.Talán nyáron. Most 1 cm-es a hajam.
2017. febr. 7. 15:24
7/28 anonim válasza:
Én nem kopaszra, de nagyon fiúsra vágattam a hajam 2 évvel ezelőtt. Nem bántam meg, de azóta sem szeretnék hosszabbat. Most olyan tüsis hajam van amit épphogy tudok fésülni is. Ennél hosszabb nem lesz már többet. Nagyon szeretem! :)
Kedves Kérdező, neked most tényleg 1cm-es hajad van? Mekkorából vágattad?
8/28 A kérdező kommentje:
Én vállig érőröl vágattam le. Tenyleg 1 cm-es, tarkon majdnem kopasz. Te miért vágattad le?
2017. febr. 24. 14:35
9/28 anonim válasza:
Én is egy durva kopasztásban gondolkodom.
10/28 anonim válasza:
Utolsó: sor került rá azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!