Régen gondolkodom rajta, hogy hosszú hajamat nagyon rövid tüsire vagy kopaszra nyírjam- van itt olyan lány, aki ezt meg is lépte?
Nekem rengeteg stílusú, általam készített más-más hosszúságra vágott hajam volt.
Mi okból vágnád le a hajadat? Milyen hosszú most(meddig ér)?
A legrövidebb nekem akkor volt, amikor kb 10éve j-rock -ra vágtam fel tépetten.
Ok: Sok stílust ki akartam próbálni.
Jelenleg combközépig ér az alsó réteg, a legfelső réteg kb 12cm. Ki akarok próbálni pár általam kitalált frizurát.
Nyáron a rövid réteget állkapocs alá vágtam s a hosszú hajamat befontam hajpántnak. Vicces volt, mert jöttek a kérdések: Levágtad a hosszú hajad? ; kibontás után: Jézus erre nem számítottam stb.
Szeretem a hajammal is úgymond "szórakoztatni az embereket, nekem pedig változatos s tetszenek.
Amikor j-rock-ra vágtam fel azelőtt csípőmig ért. ><
Rengeteg hajam van, 2 havonta ritkító ollóval átmegyek rajta, higy egyszerűbben fésüljem ki. Fél literes üvegnyi hajat szedek le mindig. Ezt raszta ismiknek passzolom.
Nem, de régóta gondolkodom rajta.
Én két centire szeretném, alul pedig tüskésebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!