Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ombre hajból egyszínű barna?

Ombre hajból egyszínű barna?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy alap hajszínem, ami egy kicsit hamvas-szürkés barna. Még jó pár évvel ezelőtt elkezdtem fodrász által a hajam végét szőkíteni (ombre hajam lett). Ez a fodrász viszont több alkalom után is csak sárgás eredményeket ért el. Ekkor úgy döntöttem házilag teljesen szőke leszek. Ennek egy sárgás-szőke lett az eredménye. Következő lépésem pedig az eredeti hajszínem visszaszerzése lett volna (ezek a dolgok kb. 3 év alatt folytak le). Ismét házilag visszafestettem barnára a hajamat, viszont rettentő csúnya/foltos lett, ezért elmentem egy “profibb”fodrászhoz. A barna festék beleégett a hajamba, amiért a vége sötétebb lett mint a teteje. Megkértem hogy szívjon le a hajamból, hogy visszatérhessek szőkére, ám ez sem volt egyszerű: nem tudta teljesen leszívni, ezért pasztelizálóval rászinezett barnát a hajamra, így megvolt az ombre hatás viszont nem volt sárgás szőke. RENGETEGSZER visszamentem hozzá, minden alkalommal egy következő alkalomra hivatkozott, hogy akkor lesz teljesen szuper, elegem lett. Megkértem hogy fesse vissza az eredeti hajszínemhez hasonlóra, megtette, viszont szerintem 2 hajmosás után off lett. Ismét fodrászt váltottam, ahol a narancssárgás végű hajamból szerettem volna ismét szőkét, (tervem: egy szép ombre haj, ameddig nem nő le annyira az eredeti hajszínem hogy csak az legyen). Ekkor kb váll alatt kicsivel ért a hajam. Megvolt a hamvas szőke foltosan, ismét itt is újabb időpontra hivatkoztak, vidéken 20 ezer forintot fizettem érte, amivel nem lett volna bajom, ha nem egy szarkupacot csináltak volna, majd mondták hogy újabb alkalom, több anyag, több pénz. Elegem lett a rengeteg ígérgetésből ( pesten ugyanezt kaptam), nem nyúltam a hajamhoz azóta. Amikor sárgás volt a vége sokszor barna színező festékkel takartam el, ami pár mosás után teljesen kijött.

A mostani helyzetem: a töve eredeti hajszín, a vége szőke, útközben sárgás. A hossza lapockámig tart, az eredeti hajszínem kb a fülem tetejétől felfelé. KÉRDÉSEM: valaki volt már ilyen helyzetben mit ajánl? Házilag szeretném megoldani. Átjártam egy pár szalont, mindenhol pénzlehúzás miatt vagy 5 alkalmat mondtak (5x20 ezer, nem is rossz pénz nekik) ami így viszont nem olyan kecsegtető, rengetegnek találom, a másik pedig hogy nincs kedvem fél éven keresztül szenvedni és járkálni hogy valahogyan kinézzen a hajam. Milyen festéket vennétek a helyembe? Vagy csak színezőt használjak ameddig le nem nő a töve? Bocsi hogy ilyen hosszú lett, de minden infó benne van. Válaszokat előre is köszönöm!

2020. nov. 16. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha online oktatáson vagy home officeban vagy akkor javasolnám a C vitaminport. Nekem igaz sötét barna a hajam az lett vörös aztán akartam barnára de fekete lett. Nekem leszívta a festéket.
2020. nov. 16. 02:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. nov. 17. 06:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Utánna nézek, és ha megtetszik kipróbálom, köszönöm a tippet!:)
2020. nov. 17. 06:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!