Tudnatok ajanalni egy termekcsaladot ami jo a hajra de nem hullik csomokban tole??
Figyelt kérdés
eddig loreal paris extraordinary oil termekcsaladot hasznaltam (majustol), ami nagyon jo volt, de aztan elkezdett tole csomokban (novembertol kezdodoen) hullani a hajam tole es korpasitotta a fejborom is. esetleg valaki tudna valamilyet ajanlani?nov. 10. 09:23
1/5 anonim válasza:
A hajad NEM a "termékektöl" hullik, hanem egyéb okok miatt, érdemes lenne elöször börgyógásszal konzultálni
2/5 anonim válasza:
Csomókban betegség és vitaminhiány miatt hullhat a hajad.
3/5 anonim válasza:
Csomókban? Fogorvos, nőgyógyász első körben. Aztán a sampon tök mindegy.
4/5 anonim válasza:
A csomós hajhullás vitaminhiányra, ásványi anyag hiányra és/vagy hormonproblémára vezethető vissza. Semmi köze a külső hajápoláshoz
5/5 anonim válasza:
Azért a sampon is hibás.
Valóban szárítja a fejbőrt.
S hullhat tőle a haj.
Mindenkinek más sampon jó.
Lehet valamelyik összetevőjére nem jo neked.
Pl nálam a Pantene - től hiába nem jön ki semennyi hajmosáskor, viszont már másnap viszket tőle a fejbőröm.
Több fajtáját próbáltam már.
A L'Oréal - bol meg az extra ordinary de kókuszos jó most.
Ezeken a samponokon amúgy még változatnak is, mármint hatóanyagban.
Pl régen a fehér dobozos volt a jo nekem ami piros kupakos.
Most abszolút nem bírom.
Ki kell tapasztalni mi a jó.
Plusz érdemes közben hajvitamint szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!