Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szilárd vagy folyékony szappan...

Szilárd vagy folyékony szappant használsz szívesebben kézmosáshoz?És szilárd szappant vagy tusfürdőt használsz szívesebben zuhanyzáshoz?

Figyelt kérdés
És kézmosáshoz folyékony szappant, zuhanyzáshoz tusfürdőt. Azért mert számomra higiénikusabb, meg a kádon, mosdón se hagy úgy nyomot.
nov. 10. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mindkettőből a folyékonyat preferálom
nov. 10. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanazt a natúr tömbszappant használom kézmosáshoz, zuhanyzáshoz és sampon gyanánt is. Semmilyen nyomot nem hagy, tökéletesen leöblíthető.
nov. 10. 20:06
 3/6 Metionin ***** válasza:
100%
A folyékonyat szeretem alapból, viszont van egy szilárd szappan, amit szeretek időnként fürdéshez használni.
nov. 10. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Szilárd szappan sokkal jobban zsirtalanit. Viszont nem használom, nem is tartom mert nem praktikus bánni vele.

Férfi válaszoló

nov. 11. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:
A szilárd szappant jobban szeretem, kezet mosni is azzal szoktam. Fürdeni mióta gyerek van, azóta az ő babafürdetőjével. Régebben ahhoz is szilárd szappant használtam.
nov. 11. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Kézmosáshoz folyékony szappan, zuhanyzáshoz szilárd szappan.
nov. 12. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!