Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi szőkítő porra van...

Zita1993 kérdése:

Mennyi szőkítő porra van szükségem? Hát középig ér a hajam.

Figyelt kérdés
Hát középig érő hajamat szeretném szőkíteni. Körülbelül hány gramm porra lesz szükségem?
2020. nov. 7. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fúú hát tényleg nem tudok mit tanácsolni. Nekem világos bőröm és kék szemem van, ehhez jól passzol a világos kissé arany szőke. Annyit biztosan tudok mondani, hogy L'Oreal Excellence festéket ne vegyél mert nekem nagyon durván hullott tőle a hajam. Színt szerintem még ne vegyél egyébként, majd meglátod hogy milyen színt kapsz szőkítés után és akkor meglátod milyet érdemes ráfesteni.
2020. nov. 9. 11:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm szépen a segítségedet :)

Én schwarzkopf-t néztem, de úgyis a fodrászkellékesnél fog eldőlni majd.

Mégegyszer köszönöm, sokat segítettél ^^

2020. nov. 9. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Majd annyit tegyél meg légyszi, hogy leírod milyen lett mert kíváncsi vagyok :)
2020. nov. 9. 12:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Rendben! Már meg is rendeltem a szőkítőt az oldalról, amit linkeltél! Már alig várom :D
2020. nov. 9. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Izgi :D szeretek ilyesmivel foglalkozni kár hogy nem fodrász lettem.
2020. nov. 9. 13:38
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia! Szóval sikerült :D

Ahogy megjött neki is álltam. Az első szőkítés után narancssárga lettem, és lett benne egy szép barna pötty (ügyesen kihagytam). 1 hét múlva újabb szőkítés, ez citromsárga hajat eredményezett. Erre kentem egy palette festéket (12.46). És a balzsamomba kevertem a hamvasító folyadékot. Ezt rajta hagytam egy darabig és most ilyen homokszőke lett. Nekem nagyon tetszik, nagyon örülök neki :) minimális törés lett, le kelett vágni olyan 10 centit, de erre készültem is.

Nagyon boldog vagyok, köszönöm a segítségedet! Nagyon sokat segítettél!

2020. nov. 17. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Na akkor ügyes voltál :) köszi hogy leírtad!
2020. nov. 17. 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!