Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi szőkítő porra van...

Zita1993 kérdése:

Mennyi szőkítő porra van szükségem? Hát középig ér a hajam.

Figyelt kérdés
Hát középig érő hajamat szeretném szőkíteni. Körülbelül hány gramm porra lesz szükségem?
2020. nov. 7. 19:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sokra. Nagy kiszerelést javaslok oxiból és szőkítőporból is, ugyanis ha normális és viszonylag egyenletes eredményt szeretnél akkor nem szabad sajnálni az anyagot, ha meg elfogy menet közben az nagyon kellemetlen. Nem tudom mi a kiindulás és mi a cél de javaslom 6-osnál erősebb oxit ne használj mert leég a hajad. Inkább több alkalommal csináld gyengébb oxival, ez a másik amiért jobb ha nagy adagot veszel mindenből.
2020. nov. 8. 00:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Régebben már voltam szőke, de akkor nagyon rövid hajam volt, elég volt 150 g. De most lövésem sincs mennyi is kellene.
2020. nov. 8. 10:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem vállig érő hajam van és festett sötétbarnából csináltam 10-es szőkét. 3 kör kellett azt hiszem de lehet hogy 4 is volt már nem emlékszem és ehhez vettem BlondMe oxit és szőkítőport de ezekből amúgyis csak nagy kiszerelés kapható. Kb az anyag háromnegyede fogyott el. Sok hajam van és tényleg nem sajnáltam. Milyen cuccal tervezed csinálni?
2020. nov. 8. 10:39
 4/17 A kérdező kommentje:

Még nem döntöttem el. Szerintem fodrászkellékesben fogom beszerezni. De szerintem akkor én is a nagy csomagon gondolkozok,mint több kisebb. Egy 500 grammos szerinted elég lesz? Mennyi időt hagytál a szőkítések között? Nagyon csúnya volt az első után?

Nekem anno mivel rövid hajam volt a 9es kiszívta 1 alkalommal, de tényleg nagyon rövid volt. Most csak a 6oson gondolkozok én is.

2020. nov. 8. 13:03
 5/17 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan ezzel csináltam: [link]

És hozzá való 6-os oxival. Első alkalommal közép vörös lett de ha sötét festett hajat világosítasz akkor elkerülhetetlen a vörös. Ha jól emlékszem 1 hetek teltek el a szőkítések között de inkább 2-t ajánlok. Másodjára már 9-es színmélységű lett de egy kis narancs még mindig volt benne ezért harmadikat is csináltam, akkor már 10-es lett. Nekem alapból rossz állapotban volt a hajam mert hol fekete, hol barna, hol szőke akarok lenni de ettől a cucctól nem roncsolódott olyan mértékben mint a Kallos szőkítőporral meg oxival, azzal konkrétan leégett a derékig érő hajam vállig érőre. A BlondMe nem a legolcsóbb de szerintem megéri rászánni ha nem akarod tönkretenni a hajad. Meg az állaga is teljesen más mint a Kallosnak, sokkal krémesebb és könnyebb vele dolgozni, könnyebb eloszlatni.

Először a hajad hosszára vidd fel a cuccot, gyorsan kell csinálni, tincsenként dolgozz és fóliázd be a tincseket ha nagyon sötét színről indulsz, vagy ha festett hajad van. Várj 20 percet minimum és csak akkor vidd fel a tövére mert ott a fejbőr melege miatt sokkal gyorsabban fog világosodni. Így ezzel a technikával mind a 3 alkalommal egyenletes lett az eredmény.

2020. nov. 8. 14:41
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Ez nem is olyan drága, mint amit én néztem :D Összességében mennyi ideig hagytad rajta?

Esetleg hamvasító sampont is tudsz mellé ajánlani?

2020. nov. 8. 20:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Összesen azt hiszem 30 percet hagytam rajta de közben néha kibontottam egy-egy fóliát és figyeltem hol tart a dolog. Hamvasító sampont nem használok mert nagyon nehezen tudom kiöblíteni és ragad tőle a hajam, Kallos hamvasító pakolást vagy folyadékot használok amit bármibe bele lehet keverni.
2020. nov. 8. 20:21
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok segítséget, nagyon kedves vagy! :)

Már be is tettem a kosaramba a szőkítőket.

Viszont a színét még nem döntöttem el. Annyi lehetőség van :D Van valami tipped esetleg? Vagy valami amit messziről kerüljek?

2020. nov. 9. 10:10
 9/17 anonim ***** válasza:
A színt már neked kell tudnod. Nem tudom mi állna neked jól de ha hamvasat kensz fel vigyázz, hogy milyet választasz nehogy zöld legyen. Mennyire szeretnél világosat?
2020. nov. 9. 10:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon extrém világosat semmiképpen. Valami "természetes" világos szőkén gondolkozom
2020. nov. 9. 10:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!