Mennyi szőkítő porra van szükségem? Hát középig ér a hajam.
Még nem döntöttem el. Szerintem fodrászkellékesben fogom beszerezni. De szerintem akkor én is a nagy csomagon gondolkozok,mint több kisebb. Egy 500 grammos szerinted elég lesz? Mennyi időt hagytál a szőkítések között? Nagyon csúnya volt az első után?
Nekem anno mivel rövid hajam volt a 9es kiszívta 1 alkalommal, de tényleg nagyon rövid volt. Most csak a 6oson gondolkozok én is.
Egészen pontosan ezzel csináltam: [link]
És hozzá való 6-os oxival. Első alkalommal közép vörös lett de ha sötét festett hajat világosítasz akkor elkerülhetetlen a vörös. Ha jól emlékszem 1 hetek teltek el a szőkítések között de inkább 2-t ajánlok. Másodjára már 9-es színmélységű lett de egy kis narancs még mindig volt benne ezért harmadikat is csináltam, akkor már 10-es lett. Nekem alapból rossz állapotban volt a hajam mert hol fekete, hol barna, hol szőke akarok lenni de ettől a cucctól nem roncsolódott olyan mértékben mint a Kallos szőkítőporral meg oxival, azzal konkrétan leégett a derékig érő hajam vállig érőre. A BlondMe nem a legolcsóbb de szerintem megéri rászánni ha nem akarod tönkretenni a hajad. Meg az állaga is teljesen más mint a Kallosnak, sokkal krémesebb és könnyebb vele dolgozni, könnyebb eloszlatni.
Először a hajad hosszára vidd fel a cuccot, gyorsan kell csinálni, tincsenként dolgozz és fóliázd be a tincseket ha nagyon sötét színről indulsz, vagy ha festett hajad van. Várj 20 percet minimum és csak akkor vidd fel a tövére mert ott a fejbőr melege miatt sokkal gyorsabban fog világosodni. Így ezzel a technikával mind a 3 alkalommal egyenletes lett az eredmény.
Köszönöm szépen! Ez nem is olyan drága, mint amit én néztem :D Összességében mennyi ideig hagytad rajta?
Esetleg hamvasító sampont is tudsz mellé ajánlani?
Köszönöm szépen a sok segítséget, nagyon kedves vagy! :)
Már be is tettem a kosaramba a szőkítőket.
Viszont a színét még nem döntöttem el. Annyi lehetőség van :D Van valami tipped esetleg? Vagy valami amit messziről kerüljek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!