Ha vissza festetem a szőke hajamat barnára , gyorsabban nőhet és kevésbé roncsolodhat?
Nem ertem a kerdest: szerinted ha a mar kinott, festett hajadra uj festeket kensz, attol majd gyorsabban no...?
Ha kimelni akarod, ne festesd egyaltalan, vard meg mig leno es vagasd le.
Nem. A szín sose fogja meghatározni a hajad növési struktúráját, ahogy az egészségét sem.
A hajszínezők nem roncsolják a hajat, de a rendes festék igen, még akkor is ha barna. A szőkítés (gondolom neked az volt) viszont egy végleges, visszafordíthatatlan döntés, aminél nagyobb kárt a hajadba valószínűleg nem igazán tehetsz.
Vagyis: ha unod a szőkét, festesd be. De ez fogja roncsolni valamennyire. Ugyanakkor növekedését nem befolyásolja.
Ha pedig csak a növekedéssel van gondod, akkor várj, és légy türelemmel.
Viszont az a baj, hogy lenőni nem hagyhatom , mert nagyon lassan nő a hajam ( 2 éve ugyanekkora volt a hajam mint most !!!)
És nagyon csúnya lenne . Szerintem befestetem vissza barnára . 160 fokon vasalom hajvédővel, a szárítást is úgy oldom meg, hogy 15 cm-rel a hajamtol és szinten hővédő .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!