Hogyan hidratáljam a festéktől roncsolódott hajam?
úgy néz ki mint egy rossz seprű.😐
de kb 10 cm ami olyan.nem túl hosszú a hajam,ezért nem tudok annyit vágni belőle.most tettem rá hajvég ápolót,tony&guy balzsamot.enyhén szólva szar lett a kedvem...😥
Ugyanezen mentem keresztül több mint fél évig a hátközépig érő hajammal. Sajnos azt kell mondanom, hogy akármit csináltam, még barnára is festettem a hajam több ízben, mindig maradt 15cm ami újra teljesen szőke lett pár hét után. Akkor tudtam túlélni ha használtam hajmosás előtt hajmaszkot, mosásnál balzsamot, vizes hajra hajvégápolót, szárítás előtt hővédőt, száraz hajra ismét hajvégápolót. Így egy napig jó volt... aztán kb egy hónapja levágattam és kicserélődött a rutin. Nincs több pénzpazarlás balzsamra, ápolókra, elvesztegetett órák és könnyes szemek fésülés közben.
Amint tudod, vágasd le. Addig is sok-sok odafigyelés, ne sajnáld a kifésülősprayt, olajakat, reggel-este kend be ha kell.
Ezen mentem/megyek vegig.
Vall ala ero hajam van, szokitett, most szep aranyszoke.
Az alja seprus volt, de nem toredezett! Lehet egyszerubb lett volna vagni, de en nem birtam mar a rovidet. Probalkoztam, mindenbe kapaszkodva.
A “rutinom” igy zajlott a kritikus idoszakban.
Heti 2 hajmosas. Szaraz hajra valo shampon, kremmanian olvass utana. Es hamvasitot is hasznalok az egyiknel. Utana viszont pakolas❗️
Heti 1 hajpakolas. 2nagy kanal KREATINos hajpakolasbol, melle egy kanal kokuszolaj, 2 kanal mez, egy tojas s. Ezt vittem fel a hajamra, bebugyolaltam, es 1-1.5ora utan mostam le.
A Loreal elseve extraordinary olajat, es kokuszolajat hasznaltam felvaltva. 3-4 csepp minden nap.
2hetente kb tartottam (ekkor van az arcom, borom kenyesztetese, nagyobb apolasa is!) egy hosszabb rutint. Ekkor a mez es kokuszolaj kerult a hajam VEGERE. Torolkozo ra, 2 ora es lemostam.
Utana a meg vizes hajra egy ampullat tettem.(Fodraszkellekesnel tudsz venni! Egy alom! Barcsak elobb talaltam volna ra!😍)
Majd lemostam.
Szaritasal hovedot hasznaltam, mindig! Es minden hajformazot eltuntettem. A sima KREATINOS pakolassal formaztam (egyenesitettem) a hajamon. Azzal ha egyenesen kenem fel, ugy mosom le, szaritom meg, nem gondorodik be. Legalabbis nekem.
Vagy eltuztem a hajam.
Es havonta egyszer COCOCHOCO pakolast hasznaltam.
Draga sajnos, de nekem bevalt.
Ez melle dm hajkapszula. Segitett, sokat! ❤️ azota kaptam ajandekba magic hair kapszulat, az jobb, de az ara miatt dmes marad nekem is.
Szenvedes volt sokaig.
1-1.5honapja ez a rutinom. Sokat valtozott. Mar csak heti egy pakolas, 2 hetente egy ampulla (annak a fele, szoval 1 ket alkalomra eleg), es szulfatmentes shampont hasznalok mar. 🙂
De eltudsz menni kulonfele hajegyenesites, apolas, szerkeszet megujitasos kezelesekre. Nekem sajnos nem volt lehetosegem kuldoldon.
De nagyon elegedett vagyok! Nem bantam meg. Kezelheto a hajam. Imadom.
❗️Es mielott jonnenek a tamadasok, mint mas ilyen posztnal, leszogeznem nem biztos hogy neked, vagy masnak is ezek valnak be! Ennyi penzert lehet lenne mas, egyszerubb megoldas. Erdemes egy JO fodrasszal beszelni errol. ❗️
De donteses hogy vagatod e, vagy nem. En nem bantam meg. 🙂
Oh es bocsanat ha hosszu lett, jo a beszelokem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!