SOS! Tapasztalatok Olaplex-szel szőkítés során? Tényleg csodaszer?
Nekem a fodrászom első alkalommal, mikor szőkítette és színezte a hajam, márciusban, Olaplex-et használt, másodszorra, áprilisban, Kérastase-t és mindkettő csodát művelt a hajammal, (imádtam utána, igaz egy vagyon volt) csak sajnos nagyon gubancolódott tőlük. Most júliusban itthon festettük a hajam és hullik, töredezik...itthon már csak az eleve kiszőkített hajra került a festék, igaz sokkal tartósabb lett az eredmény...szerintem most látszik meg igazán, hogy szőkítve van, pedig nem annyira durván...
Összességében nagyon jó termék mindkettő, (talán a Kérastase jobb volt, de nem nagy a különbség) csak ajánlani tudom, de így 4-5 hónap után eléggé meglátszik, hogy szőkítve van, úgyhogy ezek a termékek is csak a "minden csoda 3 napig tart" elven működnek...DE ez csak a személyese tapasztalatom, remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!