34 éves vagyok kezd a mellkasom ráncosodni mit ajánlatok rá ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 12:52
3/9 anonim válasza:
Ugyan azt amit arcbőrre is, ha anti-agingről van szó. Elsősorban fényvédelem (tehát mikor nem takarja a ruhád, egy minimum 30 faktoros fényvédővel kend), retinol, tiszta C-vitamin, hialuronsav, esetleg AHA hámlasztó.
4/9 A kérdező kommentje:
nő vagyok
2020. okt. 31. 14:43
5/9 anonim válasza:
Szerintem ezt leggyakrabban az okozza, hogy alvás közben összezárjuk a karunkat oldalt fekve. Mármint, hogy a közvetlen a mellkas elé ejtjük a kart. Így mellkason, cici felett/között ránc képződik. Főleg, ha nagyobb cicid is van. A cickó súlya miatt is oldalra eshet, ez is tud ráncot okozzni. Te is inkább az oldaladon alszol? Ha igen, figyeld meg. Ezért gyakorolták a gésák a háton való alvást. Nem ráncolódik be a mellkas, nyak. Mivel én sem szeretek háton aludni, oldalfekvésben egy kispárnát szoktam magamhoz "ölelni", ez magasabban tartja a karomat, nem ráncolódik a mellkas. 44 éves vagyok, semmi ránc nincs a mellkasomon, anyakamon is csak felületes vízszintes ránc. Az meg a telefon nyomogás során lefelé tartott fej segítségével erősődik. Ha nem felejtem el, szemmagasságba szoktam emelni a telefont, így nem ráncolok. Remélem tudtam segíteni.
6/9 anonim válasza:
Még eszembe jutott valami. Ha Te esetedben oldalt a nyakad közelében, kulcsontnál vannak a ráncok, akkor az lehet az ok, hogy úgy a kart a fejedre teszed alvás közben. Erről én kb 25 évesen szoktam le, mert észre vettem a ráncolódást reggelre. Szerencsére még visszafordítható volt.
7/9 A kérdező kommentje:
nem a kulcsontnál vannak hanem két mellem közt. mellem kicsi de sajnos én oldalt alszok szinte mindig néha hason.
2020. nov. 2. 20:05
8/9 anonim válasza:
Abba kéne hagyni a szoláriumozást.
9/9 Jemon válasza:
8-as, jó nagy hülyeséget írtál. Én nem szoliztam, mégis vastag ráncok vannak a dekoltázsomon. Oka egyszerű: nagy mellek, oldalt fekvés. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!