Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért korpás a forgóm a hajamon?

Miért korpás a forgóm a hajamon?

Figyelt kérdés
Máshol nem látszik, hogy korpás lenne, de a hajam forgójánál a fejem tetején centis darabok vannak. Milyen sampont kéne használnom? Forforint próbáltam a gyógyszertáras közül de semmire nem volt jó...
2020. okt. 23. 14:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet ott a legérzékenyebb a bőröd. Nekem volt már, hogy a hajvonalamon voltak nagy korpa”darabok(?)”. Lehet a szél a levegő akármi. Ha hosszú hajad van akkor hordj copfot vagy fondd be az segíthet, nem látszódik annyira.

Sampont sajna nem tudok ajánlani én syoss termékeket szoktam használni azok szerintem jók. Esetleg Panthenet még kipróbálhatod

2020. nov. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!