Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért korpás még mindig a hajam?

Miért korpás még mindig a hajam?

Figyelt kérdés
Nagyon sok praktikát kipróbáltam már (teafa olaj, almaecet, joghurt, nizoral sampon) de egyik sem segített. Tegnap mostam hajat, leöblìtettem az almaecetes keverékkel. Megszáradás után teljesen úgy tűnt hogy megszabadultam tőle, de mára teljesen korpás és zsíros is. Évek óta küzdök korpával. Mindig hetente mostam hajat. Így karantén alatt sürítettem a hajmosásokat, szóval 2-3 naponta mostam hajat. De így sem lett jobb. Mit kéne tennem hogy megszabaduljak tőle? Vagy örök életemre ilyen lesz ?

2020. jún. 25. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, h ekcéma.
2020. jún. 25. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el bőtgyógyászhoz
2020. jún. 25. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
*bőrgyógyász
2020. jún. 25. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kísérletezz tovább. Menj el bőrgyógyászhoz vagy hajgyógyászhoz.

Egyébként viszket is? Vagy van más tünet? Neutrogena t-gel samponokat próbáltad már? Mert abból van többféle korpára, tehát nemcsak egyfajta korpásodás elleni sampon, hanem a különböző típusú korpákra. Nekem az használt annak idején. Egyszer korpás lettem, fogalmam sincs róla, hogy mitől. És azóta se jött vissza.

2020. jún. 25. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!