Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattik és miteszerek! Mi a...

Pattik és miteszerek! Mi a megoldás rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval a problémám,az,hogy borzasztóan zsíros az arcbőröm.

Emiatt nagyon hamar miteszerek és gyakran csúnya pattanások is kialakulnak,ami nagyon zavar. Pár évig jártam vele bőrorvoshoz is, de mivel olyan terméket írt állandóan ami nem nagyon használt,otthagytam. Azóta minden reggel és este baba szappannal( lanolinos) és tiszta vízzel lemosom.

Tudom,hogy a szappan nem ajánlott az arcra de nekem ez elég jól bevált. Napközben pedig Garniet pure activet használok,vagy sima tiszta vizet.

De valahogy ez a kettő sem az igazi nekem.Nagyon hamar bezsírosodik a bőröm főleg az orrom körül és a homlokomon. (itt vannak általában a pattik)

Szeretnék tőletek ebben segítséget kérni,(azoktól akiknek ilyen zsíros a bőrük) hogy ti mit használtok a pattikra és a miteszerekre. Bármilyen tanácsot,tippeket szivesen fogadok. :)

Egyébként esténként ha smink van rajtam,sose hagyom magamon éjszakára,mindig szépen lemosom,szóval ez nem lehet gond.

Köszönöm szépen :)

17L

2010. aug. 8. 12:55
 1/5 anonim válasza:
Alapozott kerüld el eltömíti a pórusokat, én is voltam bőrgyógyásznál kaptam zineryt oldatott. az jó volt meg gyógyszert is kaptam. Fabultont használok nagyon jó.. és hozzá kén szappant használok ami nagyon hatásos. Herbariaba lehet kapni de lehet hogy a rossmannba is.. 17L
2010. aug. 8. 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem is zineryt volt :) vagyis még van is,csak már nem használom :D

Egyébként köszi a válaszod,utánna nézek majd annak a szappannak! :)

2010. aug. 8. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Esetleg próbálj meg egy másik bőrgyógyászt.

Nekem Roaccutant írt fel és bevált, neked írta már fel azt?

2010. aug. 8. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Én még azt nem próbáltam,de lehet,hogy majd eljárok ismét,vagy majd valamilyen hatásos kencét veszek majd.
2010. aug. 9. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kozmetikust ajánlanék elsősorban,tud adni neked olyan termékeket,ami nem tipposzlop,hogy hat-e vagy sem!Házilag agyagos vagy teafaolajas termékeket.
2010. aug. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!