Pattik és miteszerek! Mi a megoldás rá?
Sziasztok.
Szóval a problémám,az,hogy borzasztóan zsíros az arcbőröm.
Emiatt nagyon hamar miteszerek és gyakran csúnya pattanások is kialakulnak,ami nagyon zavar. Pár évig jártam vele bőrorvoshoz is, de mivel olyan terméket írt állandóan ami nem nagyon használt,otthagytam. Azóta minden reggel és este baba szappannal( lanolinos) és tiszta vízzel lemosom.
Tudom,hogy a szappan nem ajánlott az arcra de nekem ez elég jól bevált. Napközben pedig Garniet pure activet használok,vagy sima tiszta vizet.
De valahogy ez a kettő sem az igazi nekem.Nagyon hamar bezsírosodik a bőröm főleg az orrom körül és a homlokomon. (itt vannak általában a pattik)
Szeretnék tőletek ebben segítséget kérni,(azoktól akiknek ilyen zsíros a bőrük) hogy ti mit használtok a pattikra és a miteszerekre. Bármilyen tanácsot,tippeket szivesen fogadok. :)
Egyébként esténként ha smink van rajtam,sose hagyom magamon éjszakára,mindig szépen lemosom,szóval ez nem lehet gond.
Köszönöm szépen :)
17L
Nekem is zineryt volt :) vagyis még van is,csak már nem használom :D
Egyébként köszi a válaszod,utánna nézek majd annak a szappannak! :)
Esetleg próbálj meg egy másik bőrgyógyászt.
Nekem Roaccutant írt fel és bevált, neked írta már fel azt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!