Pár napja kijött egy piros dudor (pattanásszerű valami) az arcomon, ami ha megnyomom fáj. Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Próbáltam kinyomni, de nincs benne semmi, csak piros. Mit lehetne tenni hogy gyorsan elmúljon? Házi praktikákat várnék elsősorban, mivel hogy vasárnap nem nagyon van bőrgyógyász.2010. aug. 8. 12:25
1/6 anonim válasza:
hagyd pihenni hátha majd kitudod nyomni amugy ne nyomkod este meleg vizes fürdésnél nézd meg hogy mijen és 2 nap mulva hátha kitudod nyomni nekem is ez volt én ezt csintam 1 nap megnyomtm nagyobb lett aztán 2 nap nem nyomkodtam scak a forro vizes fürdésnél megnéztem h mijen aztán 3 nap este forro fürdésnél kijött az egész rem tudtam segiteni
2/6 anonim válasza:
Propolisz krém. Előtte tisztítsd le, majd kend be vele. Gyulladáscsökkentő hatása van:)
3/6 A kérdező kommentje:
nincs itthon, olyan, nem ismerem az a baj, és holnapra már el kéne tüntetnem..:s
2010. aug. 8. 12:59
4/6 anonim válasza:
nekem a kozmetikusom mondta hogy paradicsomot kell rá rakni :) szörtelenítés uátn kipattogzásra is jó. Na de nekem nagyon pattanásos a homlokom sajnos és a kozmetikus azt mondta hogyha olyan van ami most neked akkor paradicsomot kell rárakni leragasztani és elvileg az kialakul normális kinyomható pattanássá és utána jobb lesz. De én nem szoktam ezekkel foglalkozni...inkább csak hagyom hogy elmúljon =) és elmúlik egy kis idő után. Tudom h fáj :/ De elmúlik:)
5/6 anonim válasza:
szia, ez lehet allergiás reakció is. Nekem nincsenek pattanásaim, csak ilyenek szoktak megjelenni az arcomon, mint neked. Viszket, piros és nem lehet kinyomni. Az a baj, h semmit nem tudsz ezzel kezdeni, max megmosod az arcod vízzel, vagy vmi hűsítő pakolást teszel rá stb. Vagy jégkockát tegyél rá. Hagyd most pihentetni, ha esetleg van most rajta vmi smink vagy krém, akkor mosd le és sétálj, h levegőt is kapjon. Ne tegyél rá semmit se!
u.i.: majd írd már le este felé, h enyhült-e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!