Mitől vannak piros pattanásszerű pöttyök a lábamon, boka fölötti részen?
Figyelt kérdés
Próbáltam nem borotválni egy ideje, mert borotva idején mindig piros pöttyös volt, de most, hogy abbahagytam így is pöttyös...2010. nov. 1. 23:43
1/4 anonim válasza:
Mióta hagytad abba? Lehet kell pár nap neki hogy elmúljon velem is ez volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Nyár óta! :S
2010. nov. 2. 10:22
3/4 A kérdező kommentje:
meg viszkeeeeeet!!
2010. nov. 2. 10:23
4/4 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni.. attól jött elő amikor leborotváltam a lábam de nem használtam semmi testápolókrémet se semmit. Amúgy is elég száraz volt a lábam és hát gondoltam,hogy nem lesz semmi bajom tőle...Próbáltam kenni krémekkel de csak nem múlt kb:1 hónapig... Én azt ajánlom,hogy kenegesd testápolókrémmel... Nekem is ilyen kis pattanásszerű valamik voltak és elviselhetetlenül viszketett. Sajnálom de én is csak kivártam amíg magától elmúlik nem tudok más módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!