Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Piros pattanásszerű kiütések...

Piros pattanásszerű kiütések (orvos szerint szőrtüsző gyulladás) van a combomon. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Elsősorban akkor jelentkezik, ha hosszú nadrág van rajtam, beleizzadok, tehát a bőröm nem szellőzik rendesen. Azonban megsokszorozódnak, ha édességet eszem. Ha sokat, akkor egyre több lesz, akkor általában mindig megijedek, hogy lesz valamilyen bajom, és pár napig nem eszem cukros dolgokat. Egyébként piros kiütések a tenyeremen is jelentkeznek ilyenkor, égő érzéssel, ha hozzáérek. Azután elmúlik a tenyeremről, de a lábamról nem. 18 éves vagyok, lehetek cukorbeteg? A bőrgyógyász csak a vállát vonogatta, a háziorvosom Dalacin T oldatot írt föl, ez egésen sokat segített, de 100%-os megoldást sajnos nem adott, de ő legalább tudott rajtam segíteni, és így már elviselhetőbbé vált a dolog. Ezekután milyen orvoshoz forduljak, mit tegyek?
2008. aug. 7. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem menj el egy masik borgyogyaszhoz is.
2008. aug. 7. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is keress fel egy másik " rendes " bőrgyógyászt!

Az is lehet hogy allergiás vagy valamire!

Ha van pattanástalanító arclemosód addig is amig nem jutsz el az orvoshoz kenegesd azzal!

2008. aug. 8. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha hosszú nadrágot viselsz, attól valóban lehet szörtüszőgyulladás, de a többi tüneted, ha valóban összefüggnek, akkor nem utalnak erre.

Legjobb, ha megkéred a háziorvost, hogy küldjön el vérvételre, abból talán kiderül vmi, az viszont biztos, hogy cukorbeteg vagy, vagy sem.

Sok sikert!

2008. aug. 8. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előző válaszadó vagyok, csak elfelejtettem, hogy vérvételből még ételallergiát is ki tudnak mutatni, úgyhogy szerintem mindenképpen kérd meg, hogy vizsgáljanak így is ki.
2008. aug. 8. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Akkor szétnézek bőrgygógyász ügyben, meg elmegyek vérvételre is. És reménykedem a legjobbakban. :S
2008. aug. 8. 15:36
 6/7 anonim válasza:
Nekem ez akkor szokott kijönni amikor gyantázom vagy borotválom a lábamat..
2008. aug. 9. 18:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok, ilyet még sosem csináltam. :D Nem is fogok. xD
2008. aug. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!