Szőr gond! Van valami jó ötletetek?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy az egyik osztálytársamnak szőrös a lába de nagyon és bundás rémségnek csúfolják. Nekem is majdnem annyira szőrös a lábam, de én szőrtelenítek. A karom is elég szőrös, de nem nagyon vészes de nem is pihe. Próbáltam szőrteleníteni, de mindkét karomon másnapra rengeteg pattanás jelent meg, és vagy egy hónapig, amíg vissza nem nőtt a szőr jöttek újjak. Mit csináljak? Így is szőrtelenítsem? Miért jöttek ki a pattanások?2020. okt. 3. 00:56
A kérdező szavazást indított:
Szörteleníts a pattanások ellenére.
Nem baj, ha szőrös a karod.
Döntsd el te.
Ötletem van leírom kommentben.
22 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy érted?
2020. okt. 3. 01:44
4/10 anonim válasza:
Én epliátorral szőrtelenítem a karom,szinte már teljesen kikopott.Előtte radírozz,utána használj neogranormont.Habár én semmit se hasznàlok se előtte se utàna
5/10 anonim válasza:
Ha zavar a szőr, akkor hideggyanta csík a legegyszerűbb megoldás. Ne borotváld.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jöhet még!
2020. okt. 3. 12:07
7/10 anonim válasza:
A karon inkább szemöldökcsipesszel szedd ki csak az erősebb szálakat.
Tükörben nézd, hogy melyik a feltűnő, és akkor azt.
8/10 anonim válasza:
"Miért jöttek ki a pattanások?"
Hogyan szőrtelenítettél?
9/10 anonim válasza:
Forró zuhany alatt borotváld, szőr mentén, így nem pattog ki.
Nem pattanás az, szerintem csak iritált szőrtüsző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!