Van ötletetek mi lehet a gond?
Körülbelül 2 hónapja vettem gépet a config.
Gigabity b-250 alaplap
XFX RX 470 4gb videó kártya
2x4gb 2400 mhz g.skill ram
g4560 2x3500mhz poroci
fps raider 550w táp
Eddig nem sok játékkal játszottam, most felraktam a hearthstonet, és több furcsa dolgot is tapasztaltam. A legfeltűnőbb, a gyűjtemény lapozó résznél a kurzor, ahol vékony fényes csík van körübelül 1cm hosszú, valamint a pálya közepén, ami homokszínű, egy jól látható de picike pixel hibának tűnő pont. Több monitorral is vizsgálva lett, és mindegyiknél ugyanezek tapasztalhatóak, gondolom a videó kártyával lehet valami de fogalmam sincs, hogy mi. Már a legújabb amd drivertől kezdve, elkezdtem régebbiekkel is kipróbálni de nincs semmi változás, elméletileg minden program fent van, ami szükséges, de azért leírom őket.
alap intel driverek, chipset, rapid, stb
Microsoft.Net framework 4.6.2 vel bezáróan
Microsoft Visual C++ 2008-2015
Adobe Flash Player 25 ActiveX
Microsoft XNA Framework Redistributable 3.0-3.1
Crimson relive amd driver legújabb, vagy tök mind1, eddig semelyikkel sem volt jó
Még annyi, hogy film nézés közben, és más egyéb tevékenységnél sem tapasztaltam például villogást, vagy bármi szokatlan videó kártya meghibásodására utaló jelet, bár eléggé furának tartanám ilyen új kártyánál de persze nem kizárt. Én személy szerint a driverre gyanakszom, vagy valami optimalizáltság problémára, de fogalmam sincs, hogy valóban mi lehet. Már újra raktama gépet vagy 3x de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!