Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilláláshoz milyen fájdalomcs...

Epilláláshoz milyen fájdalomcsillapító gyógyszer a hatásos?

Figyelt kérdés
Nem tudom használni az epillátort annyira fájdalmas. Arcon szeretném most használni ahol nagyon fájdalmas tud lenni. Milyen fájdalomcsillapító gyógyszer lenne elég hatásos amivel tűrhetővé tenné a fájdalmat? Próbáltam a jeges borogatást, beáztatni a bőrt de ezek semmit sem értek. Algopirin, Flector vagy mi lenne elég hatásos?

2020. szept. 27. 09:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az eddigi hozzászólókból volt vagy 2 aki a kérdésre valahogy válaszolt nekik köszönöm. A többi még csak egy tippet sem tudott adni fájdalomcsillapítás terén. De még csak a témához sem kapcsolódott egy mondatos demagóg hülyeség amit kinyögött. Nagyon hasznosak lesznek ezek a hozzászólások azoknak akik hasonló problémára megoldást keresnek. A színvonalat, megbízhatóságot és a szakértelmet ez kiválóan tükrözi!
2020. szept. 27. 17:03
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Jól van nyuszifalat,vegyél be egy levél xanaxot aztán mehet a csupaszítás🤦‍♀️
2020. szept. 27. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Ha mindenképp így szeretnéd, akkor javaslom, hogy eleinte pár alkalommal menj el kozmetikushoz, sokkal kevésbé fáj, ha gyorsan, gyakorlott kézzel gyantáz valaki. Idővel gyengülnek és ritkulnak a szőrszálak és akkor már otthon is boldogulsz és kevésbé lesz fájdalmas, bem kell hozzá fájdalomcsillapítás.

Amúgy a pohár bort én írtam.

Nekem bevált, ritkán iszok, szóval kb semmit nem éreztem utána

Igyál meg két feles házi pálinkát ,aztán meglátod nem érzel semmit!

2020. szept. 27. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Ugye tudod hogy a voltaren izületekre való? Szóval az gondolom cseszett sokat segített
2020. szept. 27. 20:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Már megvagyok vele, a flektor por jó volt. Végül meleg gyantával szedtem le. A voltaren az nem jött be, az volt itthon megpróbáltam. Vettem lidokain kenőcsöt (érzéstelenítő) az 20 perc múlva már hatott. Használtam hozzá jégakut az is használt. Testápolót is használtam, szépen felpuhult tőle a bőr. Kézzel is ki lehetett tépni a szőrt nem fájt ezek után már annyira. Maga a gyógyszer inkább a testen lévő szőrre hatott 1 óra múlva éreztem a hatását. Amikor megvoltam bekentem fekete nadálytő krémmel. Nem vagyok gyógyszerész gondoltam tud valaki konkrétabbat mi jó és mi nem. Vannak szakértők akik valószinüleg jobban tudják hogy egy adott gyógyszer hogy hat, mit blokkol. Gyógyszerben melyik fajta fájdalomcsillapító a legjobb a célra? Vagy esetleg más dolgok amik hatékonyak. Módszerekre, tapasztalatokra voltam kíváncsi. A kozmetikus is jó ötlet amúgy. Tanácsadó oldalakon konkréttan gyógyszerről nem írnak. Lehet nem mernek ezért kérdeztem. Érdemben meg nem segített a fájdalmon amiket tanácsoltak. Megkérdeztem itt is, de egy szavas, vagy jobb esetben egy két mondatos értelmetlen, semmitmondó, egybites kommenteken kívül a zöme hozzászóló semmi értelmeset nem mondott. Ami aztán senkinek sem segít!
2020. szept. 27. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
En is epilalom az arcom. Max 3 mm-ig hagyon noni a szort es mar szedem is epilatorral. Az a hossz nem faj annyira. Csak,ha hosszabbra hagyod noni. Hamar megszokod es birni fogod a fajdalmat.
2020. szept. 27. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!