Epilláláshoz milyen fájdalomcsillapító gyógyszer a
hatásos?
Én egy pohár borral kezdtem😆 Igaz lábon. Arcra jobb a gyanta szerintem, sokkal gyorsabb és azért nem olyan vészes az.
2020. szept. 27. 09:15
Istenem, ezek gyógyszerek nem csak úgy szedjük epiláláshoz! Ráadásul ezt nem bőrfájdalomra, hanem belső fájdalmakra találták ki. Ennyire sötét vagy?
2020. szept. 27. 09:24
Tramadol, fentanyl, igaz akkor már szőrteleníteni se tudnál 😆
Teljesen fájdalommentesse nem tudod tenni a szőrtelenítést max hozzaszoksz.
2020. szept. 27. 09:25
4/16 A kérdező kommentje:
Vettem be flektort és kenytem a felületre voltarent. Krém és a gyógyszer együtt hatásosabb, használok hozzá még jégborogatást és majd meglátjuk. Érdekelne aki próbált hasonlót mi vált be, és nem haszontalan hülye megjegyzések kellenek hanem működő megoldások.
Jo hogy nem mar altatasban akarod elvegeztetni valakivel...
2020. szept. 27. 10:01
Ha be van áztatva a bőröd és bekened a bőröd testápolóval az még segíthet. Nem tudom melyik a leg hatásosabb gyógyszer de érzéstelenítő krém és gyógyszer együtt érezhetően tompít. A téren milyen gyógyszer vagy krém lenne a célra a leg hatásosabb nem hiszem hogy érdemi választ kapnál itt. Én Lidocain érzéstelenítő kenőcsöt használtam hozzá ez nem vényköteles. Foghúzáshoz is tudtommal lidocaint használnak. Ehhez nem fájdalomcsillapító hanem érzéstelenítő krém kell. A flector vényköteles de egy jó fájdalomcsillapító. Nálam működött a dolog de le kell mosni a bőrt szőrtelenítés előtt. Egy órát kell vele várni még hat. Meleg gyanta még úgy ahogy működik ha az epilátor még sem válna be. De gyantamelegítő, lemosóolaj kell hozzá. A szőrtelenítő krém és a hideg gyanta nekem nem vált be.
2020. szept. 27. 10:28
7/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan körszakállt szedek le. A hideg borogatás ami otthon volt az gyorsan átmelegszik és semmit sem ért. A fagyasztóból kivett jégakku sokat segít. A gyógyszer szintén használ. A flektor bevállt. Vettem Lindokain kenőcsöt így be tudom fejezni. Gyantával tudom úgy néz ki csak leszedni mert az epillátor elviselhetetlen. Evvel is csak úgy viszi le hogy hogy a hosszú szakállt apránként a csík közé szorítom. Kis felületen ahol nagy fájdalmat kell elviselni, és túl dús a szőr ez így hatásos. Rákentem, lehúztam és nem tudja levinni. Járok lézer kezelésre is, de 30.000ft egy kezelés és már a 3. Testen krém nélkül is epillátorral leszedem ha már be vettem a gyógyszert. Testen a szőrt epillálni a szakállhoz képest fájdalommentesnek mondható. Még „Rudi Bácsin” is a nagy dzsumbújt. Nyilván a Lidokain kenőcs nem alkalmazható nagy felületen, de kicsi és nagyon érzékeny helyeken a jégakkuval hatásosnak talállom.
Ja hogy férfi vagy! Mégis milyen hisztis!
2020. szept. 27. 12:02
9/16 A kérdező kommentje:
Testen fürdés után ha felpuhul a bőr valóban jóval hatásosabb gyantázni. Jégakku terén ha egy jó 2 prcet legalább nincs rajta akkor nem sokat tompít. Fájdalommentes eppilátor nem létezik. Amelyik cég azt mondja hogy az övé olyan az hazudik, vagy az nem epillátor! A jégakkuval felszerelt epillátor sem segít sokat, csak reklámfogás. 2 percig kelett 24 órán át fagyasztott jégakkut rakni a területre hogy hasson.
Hozzá tenném azt is hogy a válaszolók nagy része még csak arra sem képes hogy akár egy bugyuta tanácsot adjon ami neki esetleg segített. Így meg már szerintem abba bele sem érdemes menni hogy a célra milyen gyógyszer, krém hatásos és mi nem. Mert a kellő gyógszerismeret, tapasztalat a hozzászólások alapján nics meg. Mert ugye bár van sokfajta fájdalomcsillapító és krém, kenőcs is.
2020. szept. 27. 15:47
Kapcsolódó kérdések: