Mit lehet a pattanások ellen tenni?
Az avokádóra allergiás vagyok, de nem is szoktunk ezért venni.
Életvitelem: reggel 7-től délután 4-5-ig iskolában vagyok. Próbálok egészségesen étkezni, és szerintem ez sikerül is, mivel a suliban nagyon figyelnek erre. Sportolok - néptáncolok, bár lehetne több is, de sajnos már nem fér bele az időmbe.
Most eszembe jutott, hogy mostanában eléggé stresszes vagyok, végzős év meg hasonlók. E miatt is lehet a sok pattanás?
Igen, a stresszes életmód nagyon befolyásolja a szervezet működését.
Iszol napi minimum 2 liter vizet?
Hát ja nekem is van elég pattim meg mitesszerem de ha nem vagy durván aknés akkor a bőrgyógyász leszarja és ráfogja hogy olyan korban vagy amikor ez normális max felír egy kence ficét ami semmit nem hat azt cső.
Nem minden a kozmetikus ő sem isten, dermofil pasztát próbáld ki dm,rossmanban lehet kapni, gözölés méregtelenít, akkor Vichy SOS pattanás elleni pasztája, Vichy normadern tonik, curiosa gél, Vichy 3-1 egyben radír maszkja úgy heti 1×szer. Minél több folyadék fogyasztása, kevesebb stressz,napi 8 óra alvás, öblitő mososzer sensitivel mosd a ruhakat vagy ha anyad mossa akkor ő. Ha sminkelsz és meg engedheted anyagilag akkor hipo allergén smink termékek, natur kozmetikumok használata pl Terra márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!