Budapesten lelkiismeretes fodrász, aki elrontott hajvágást ki tud javítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Keresnék Bp-n olyan fodrászt, aki tényleg profi, és egy elrontott hajvágást ki tudna javítani anélkül, hogy a derékig érő hajamból kicsivel váll alatti lenne. Sajnos rossz helyre mentem, és mivel nem akartam, hogy tovább rontson a hajamon az előző fodrász, inkább csak elmenekültem kb.
Nem először rontják el a hajam, egyre bizalmatlanabb vagyok, nem akarok csak úgy neten kinézni egy fodrászt.
2020. szept. 25. 18:44
1/4 anonim válasza:
White hair-t tudom ajánlani, nagyon jók. Nekem is elrontották, mostmár csak oda járok.
2/4 A kérdező kommentje:
Ott van konkrét kedvenc? Vagy mindenki jó?
2020. szept. 25. 21:22
3/4 anonim válasza:
Mindenki jó, de konkrétan Dórit tudom ajánlani, sajnos a vezetekneve nincs meg. Workshopokon is szokott oktatni, nagyon profi.
4/4 anonim válasza:
Na elrontottam, rosszul emlekeztem.. nem Dóri hanem Jenni :) Bocsika, őt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!