Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit reagáltok, ha a fodrász...

Mit reagáltok, ha a fodrász elrontotta a hajatokat?

Figyelt kérdés

...és látszik, hogy ő is felismerte a hibát, csak nem mondja, mert fél a reakciótól, inkább mentegeti azzal, hogy milyen előnyei vannak az új frizurának, emelgeti, fésülgeti, vagdosgatja bizonytalan fejjel, közben ilyeneket mond, hogy "el is lehet csatolni", "össze lehet gumizni", "ha nem tetszik, majd megnő..."

30 évem alatt nem egyszer költöztem=váltottam fodrászt, egy-két ilyen eset miatt kellett váltanom. Amikor azt kérem, vágjon 5-6 centit, és 10-12 centik hullanak a padlóra, majd kérdi a megcsonkított fejemtől: jó lesz e így??? És én mondom, hát most ha jó ha nem jó ez van. Aztán megyek másikhoz.

Ha nem úgy sikerül a hajatok ti őszintén elmondjátok? Vagy bólogattok félmosollyal és reménykedtek, hogy legközelebb nem rontja el?

2020. aug. 18. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell feszkó, legközelebb már ne oda menj és kész
2020. aug. 18. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi ennyit én is tudok, hiszen leírtam. Más volt a kérdés :)
2020. aug. 18. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon elrontotta, annak ellenére, hogy előtte világosan közölted vele, mennyit vágjon, milyen frizurát csináljon, akkor sztem nem vagy köteles kifizetni.
2020. aug. 18. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon elrontaná, én megmondanám, de szerencsére ilyen vészes sose volt. Mondjuk nem is szoktam csak úgy találomra fodrászhoz menni. Ha valami oknál fogva új fodrász kellett, akkor ismerőstől megkérdeztem, hogy ő kit ajánl. Az elején szokták mutatni, hogy mennyit vágna és az úgy jó lesz-e (vagy ha magától nem, akkor rákérdezek) és ha többet vágna, mint kértem, akkor simán szólok, hogy ennyit ne. Ennek ellenére persze már velem is volt többször, hogy sikerült a max 5 centi helyett vagy 10-et vágnia időközben, de amúgy meg fazonra jó volt, úgyhogy ilyenért nem szoktam panaszkodni. Hosszú hajam van, másnak szerintem fel se tűnt a különbség.

A mostani fodrászomhoz már évek óta járok és ő szerencsére tényleg annyit vág és úgy, ahogy az elején megbeszéltük. Ha mondjuk többet kéne, mert úgy lenne szép, akkor meg szól és nem csak szó nélkül levágja. Pont ezek miatt amíg ő dolgozik és én is tudok hozzá járni, eszemben sincs váltani.

2020. aug. 18. 16:07
 5/6 Metionin ***** válasza:
100%
Hát gyerekkoromban (14 évesen) anyám kitalált nekem agey borzasztó frizurát de a fodrász még borzasztóbbra csinálta. Akkor nem szólhattam bele de napokig sírtam az ágyban. felnőttként sokáig egy fodrászhoz jártam, de egyszer sikerült a kért U alakú vég helyett valami összevissza W-t vágnia, nem fizettem ki és onnantól egyszerűen nem mentem hozzá. Vártam hogy kicsit nőjön és levágattam egy sima csakvágás szalonban, 25 centit kellett vágni belőle hogy legalább egyenes legyen a vége. Azóta is csak oda járok, mondom hogy a töredezett végeket csapja le, mutatják is hogy mennyit fognak vágni, szóval nekem az okés.
2020. aug. 18. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem merek szólni, de szerintem úgyis az arcomra van írva a véleményem. Legközelebb már nem megyek oda.

Mondjuk tény, annyira borzasztóra nem csinálták még soha, de gondolom akkor sem mondanék semmit, ha a sírás kerülgetne az eredménytől. Zavar is, hogy ilyen nyuszi vagyok :(

2020. aug. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!