Ferfiaknak milyen korrektort vagy mit ajánlotok pattanás elfedésre?
Essence- Coverstick
Elso valaszolonak pedig uzenem, hogy sokkal igenyesebbnel tunik valaki, ha foglalkozik magaval, eljar borgyogyaszhoz, keni magat kremmel, ha vilagit az arcán a piros,sebes,gyulladt pattanas akkor lekorrektorozza:)
Es nem csak hagyja magat, hogy mindenki lassa, hogy nem bir foglalkozni a testenek azon reszevel, amit az emberek tobbsege elsonek megjegyez es velemenyt alkot:)
Illetve a korrektor termeszetes hatast kelt, ezert ha ugyesen csinalod fel sem tunik, hogy barmi is lenne rajtad:)
Ezt az arclemosot, tonikot es hidratalat milyen rendszeresseggel kell hasznalni?
Leirnal egy napi arcapolasi rutint kerlek?
Az első az arctisztító krém, bevizezed az arcod, felhabosítod vizes kézben, rá az arcodra, leöblíted. Kizárólag tiszta papírtörlővel felitatod az arcodról a vizet (nem dörzsölöd és nem törcsivel). Utának jön a tonizálás, de mivel te nem hazsnálsz make upot,nem kell micellás víz, ahogy gyakran én sem használok, termálvízsprayvel kell befújni az arcod, kicsit beleütögeted a bőrbe. Aztán jön az arckrém, azt kened és finoman ütögeted picit bele, így a vérkeringés fokozódik az arcban, több vitamint vesz fel. Azt elfejetettem mondani, hogy én az egészséges táplálkozás mellett, ami kis adagot is jelent (tehát sosincs teligyomor érzet), sok vitamint is eszek és kurkumin kivonatot is szedek (vigyázz, a kivonat kell, nem a kurkumin porrá őrülve). Minden étkezés gyulladást okoz a szervezetben ezért kell keveset enni és nem is egésznap, ha a gyomor rendben, akkor a bőr is szép. Kell a vitamin és a probiotikum is, a kurkumin is gyulladáscsökkentő. A biovanne nekem valamiért pattanást okoz akármikor elkezdem szedni, de a többi vitaminnal még nem volt bajom. Napi több kapszulát szedek, egy szemvitamin kombót, egy hajvitaminkombót: hairklinik, sima multivtamint activalt, porcerősítőt és csonterősítőt a bérestől és ami fontos az interherbtől a kollagén-hyaluron kapszulát. Na ez utóbbi nagyon jó. Ezek melett még ami jön vitamin, pl. magne b6, d-vitamin csepp stb, váltogatom, így nagyon magas a vitaminszintem, szerintem ez is segített. És nagyon fontos, hogy a kezed legyen mindig tiszta, ne fogdosd az arcod napközben, a párnád amin alszol kizárlóga pamut és hetente cseréld. Most a hajad is gyakran, mert belekened a koszt róla a párnádba és arról meg megy az arcodra. Ja és mozogj, a vérkeringés juttatja a vitamint a testbe és méregtelenít. A testedre is sima la roche posay tusfürdőt és testápolót hazsnálj és pamut ruhát. Nagyon fontos, csomó pasi visszateszi az egyszer-kétszer hazsnált farmert, pulcsit a szekrénybe. Ne tedd, előbb utóbb büdös lesz csak nem érzed, a bacik vígan táplálkoznak benned. Ja és minden alkalommal tiszta pamuttörcsit hazsnálj fürdéskor, ne használj egyet egy hétig. Pizsamát is két alkalom után cseréld. ne használj öblítőt, csak sensitiv bőrre való mosószert. Legyen sok ruhád és mossál mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!