Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hányszor mossátok a hajatokat...

Hányszor mossátok a hajatokat egy héten?😥

Figyelt kérdés
Általában 2szer mosok hajat egy héten. Tehát vasárnap és szerdán. De már a harmadik nap nagyon látszik h zsíros. Felszoktam kötni a hajam + száraz sampon, de még ígyis nagyon látszik mert szörnyen vékony és ritka a hajam. Igazából nem okozna gondot h többször mossam. De mindenhol azt olvastam h a többszöri hajmosástól még zsírosabb lesz a fejbőr és ezáltal a haj is. Ez így van? Ha minden második nap mosnám akkor már a második nap ilyen lenne mint most a harmadik nap?😥 Fogalmam sincs mit csináljak. Megőrjít ez a haj. És van hogy beszólnak emiatt, de ha tudnák h az nem ilyen egyszerű. Semmiképp sem mosnám minden nap, de már a 2 nap szünetet is nagyon kevésnek gondolom. Ti hogy oldjátok meg?

2020. szept. 13. 11:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
25 éve kb naponta hajat mosok, semmi baja, nem zsírosodik jobban (karantén alatt nem mostam meg naponta)
2020. szept. 13. 15:50
 12/25 Sunshinedoll ***** válasza:
30%
2-3, van, hogy többször, ha pl. melegben nagyon megizzad vagy sokat edzek.
2020. szept. 13. 16:28
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

4-5-ször, nekem vékony szálú, egyenes és nagyon hosszú

Nem zsírosodik, de szeretem ha friss.

2020. szept. 13. 16:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
2 naponta mosom. Nekem sajnos nem csak gyorsan zsírosodik,de még tartása sincs, úgyhogy a második nap már csúnya, bármit csinálok vele. de nem akarok minden áldott nap ezzel kínlódni.
2020. szept. 13. 19:54
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
2 naponta megmosom a fejem, miután leborotváltam.
2020. szept. 14. 07:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is kétnaponta, három napot nem bír ki. Hosszú évek óta, és semmi bajom.
2020. szept. 14. 13:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Heti kétszer. De ha ilyen zsírosodó lenne, mint neked, akkor kétnaponta mosnám kímélő, hígított samponnal.
2020. szept. 14. 15:34
 18/25 anonim ***** válasza:

Az év elején még heti 2x mostam hajat. Utána szedtem egy bőrgyógyászati gyógyszert, ami az egész testemre kihatott, olyan szinten, hogy még 10 nap múlva is olyan volt a hajam, mintha frissen mosott lenne.

Már abba hagytam a gyógyszert, de azért 5-6 naponta megmosom, ahogy a szükség kívánja. 🙂

Én ajánlom a hajmosások kitolását, amennyire csak lehet, mert a gyakori hajmosás nem csak zsírosodás szempontjából káros, hanem szerkezetileg is roncsolod vele a hajad. (Vizesen könnyebben sérül a haj, mint szárazon)

2020. szept. 14. 16:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én csináltam azt is, hogy egy héten egyszer mostam hajat(nagyon rossz volt, mert hamar zsírosodik, de felkötöttem, bár ugyan úgy látszott xD). Nálam nem állt le a zsírosodás egyátalán.

És nagyon régen még kamasz koromban, valamint újonnan mostanában ráálltam a kétnapi hajmosásra, és nem zsírosodik gyorsabban. A termékek összetevőjétől, formulájától függ, milyen gyors is ez a zsírosodás, a hormonoktól, és az étkezéstől.

Van olyan, mikor itthon vagyok és nincs szükség megmosni harmadik nap a hajam, és ugyan olyan zsíros, mint amikor csak hetente egyszer mostam és a harmadik napnál jártam.

Ja és jelentem szorgalmasan, hogy nem is töredezik jobban a hajam, mert gondosan ápolom és rendszeresen vágatom. :D

2020. szept. 14. 22:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, csak annyit fűznék még hozzá, hogyha megfelelő minőségű, összetételű termékeket használsz, a hőkezelésekkel okosan bánsz, normálisan étkezel akkor nem lesz probléma a hajaddal,ha kétnaponta mosod, hacsak nincs valamilyen betegséged. Bár akkor is ha betartod a fentieket, akkor nem lesz nagy gáz
2020. szept. 14. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!