Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hányszor mossátok a hajatokat...

Hányszor mossátok a hajatokat egy héten?😥

Figyelt kérdés
Általában 2szer mosok hajat egy héten. Tehát vasárnap és szerdán. De már a harmadik nap nagyon látszik h zsíros. Felszoktam kötni a hajam + száraz sampon, de még ígyis nagyon látszik mert szörnyen vékony és ritka a hajam. Igazából nem okozna gondot h többször mossam. De mindenhol azt olvastam h a többszöri hajmosástól még zsírosabb lesz a fejbőr és ezáltal a haj is. Ez így van? Ha minden második nap mosnám akkor már a második nap ilyen lenne mint most a harmadik nap?😥 Fogalmam sincs mit csináljak. Megőrjít ez a haj. És van hogy beszólnak emiatt, de ha tudnák h az nem ilyen egyszerű. Semmiképp sem mosnám minden nap, de már a 2 nap szünetet is nagyon kevésnek gondolom. Ti hogy oldjátok meg?

2020. szept. 13. 11:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
2x
2020. szept. 13. 11:09
 2/25 anonim ***** válasza:
55%
Így van minél többet, mosod, annál hamarabb zsírosodik. Karantén alatt álltam arra át, h 2szer mosok hajat per hét. Én is előtte 2 naponta mostam. Nekem a száraz sampon nem jött be sajnos :/
2020. szept. 13. 11:13
 3/25 anonim ***** válasza:
54%

igy igaz, minél többet mosod annál hamarabb zsirosodik.

amikor suliba jártam én is heti 2x mostam, amiota dolgozok a szakmámban kötelezö az összefogodt haj azota csak heti 1x mosam.

a száraz sampon nekem se jött be nagyon, tisztára eltötredezett töle a hajam :/

2020. szept. 13. 11:22
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Heti kétszer.
2020. szept. 13. 11:40
 5/25 anonim ***** válasza:
53%

Minden nap megmosom a hajam. Péntek-vasárnap nem, és még hétfőn is vállalható, nem látszik, hogy kimaradt a hajmosás, nem viszket sem semmi.

A karantén alatt heti egyszer mostam, és akkor sem okozott gondot, hogy amúgy minden nap mosva volt

2020. szept. 13. 11:50
 6/25 anonim ***** válasza:
76%
Az enyém is nagyon vékonyszálú, könnyen zsírosodó. Én nem hiszek abban, hogy minél többször mosod annál gyorsabban zsírosodik, mert még általános iskola alsóban is kizárólag vasárnaponként mostam, mert anyukám azt mondta ... 😒 és szerdára már tiszta zsír lett. Aztán később rászoktam arra, hogy minden másnap megmosom (akkor rövidebb volt a hajam, és mindig kibontva hordtam). Most hosszú és már lesz*rom, max hetente egyszer mosom, aznap még szép, utána összegumizom, aztán ha már az is vállalhatatlan, akkor marad a konty :D de teljesen mindegy milyen gyakran mosom, mert első nap még szép, második nap tűrhető, harmadik naptól pedig csupa zsír.
2020. szept. 13. 12:02
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
Olyan 5-6naponta. Szárazsampont nem használok. 6.nap amikor megmosom akkor se olyan vészesen zsíros. Van hogy szódabikarbónával mosom meg ecettel, nèzz utánna az ilyen házi “samponoknak”, lehet h segít. Esetleg még a bio samponok, kell egy kis idő az átàllásra de nekem nagyon nagy változást hozott. Régen 2-3naponta mostam.
2020. szept. 13. 12:13
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Heti kétszer szoktam.
2020. szept. 13. 12:27
 9/25 anonim ***** válasza:
27%
Elég azt csinálnod hogy egy héten egyszer samponnal a többi napon csak sima vízbe áztatod a hajad.
2020. szept. 13. 13:06
 10/25 anonim válasza:
42%

Heti egyszer, de nekem alapból száraz a hajam, meg nagyon sok, erős, göndör. Egy kínszenvedés..

Amúgy szerintem lehet rossz a samponod. Nekem anyám citrusos Head&Shoulders samponjától másnapra olyan volt a fejem, mint aki két hete nem mosostt hajat. Szerintem ilyen balzsamot, olajat stb. ne használj, ha alapból zsíros a hajad!

Meg szerintem a párnahuzatra is érdemes odafigyelni, hetente mosni!

Nekem ilyen gondom nincs, hogy ritka, de ha kilátszana a fejbőröm, póthajon nem gondolkodtál esetleg? Alapból utálom, de szerintem neked jó lehet, nagyon szépen meg tudják csinálni!

Amúgy, ha ilyen lenne a hajam, én tuti mosnam minden nap, vagy két naponta! Nincs ebben semmi! De első körben én a sampi t cserélném le. Van itt a szomszédban egy csaj, neki is vékony haja van és állandóan tocsog a zsírban. Nem bántásból, de én max. vállig érőre hagynám és mosnám naponta, kétnaponta.

Remélem nem sértődtél meg! :) 😘

2020. szept. 13. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!