Kopaszodom vagy csak bemesélem?
Figyelt kérdés
Szóval én az az ember vagyok aki nagyon finnyás a haját tekintve. Példaképp a napokban azt álmodtam, hogy egy foltban kihullott a hajam. Azért nem mondom eléggé megviselt mire felkeltem :D Aztán ma neten láttam tök random, hogy egy srác rákérdezett, hogy kopaszodik e. Engem is elkezdett izgatni a saját oldalamról a dolog szóval elkezdtem vizsgálódni. A következőt tapasztaltam: A hajvonalam sarkai elég ritkásnak tűnik nekem. Nem emlékszem, hogy eddig milyen volt. Ezt sose néztem. Amúgy 18 éves vagyok. Csatolok képeket. Ez Normális?
2020. szept. 6. 20:19
1/5 anonim válasza:
Ha magas a tesztoszteron szinted, megeshet a korai kopaszodás, de sokkal okosabb lenne elmenni és megkérdezni olyat, aki ilyesmivel foglalkozik. Elsőnek mondjuk fodrászhoz, fodrász pedig talán tud olyan szert, ami segít vagy olyas valakit, aki többet tud mondani.
2/5 A kérdező kommentje:
szóval szerinted igen? :(
2020. szept. 6. 21:34
3/5 anonim válasza:
Nem akartam konkrét választ adni, mert nem akarlak elszomorítani... :( Ha egy picit javít a hangulatodon, egyáltalán nem feltűnő. Gondolkoznom kellett, hogy ez annak számít-e, és még NAGYON az elején vagy. Meg lehet előzni/vissza lehet fordítani. Próbáltál már hajerősítőt szedni?
4/5 A kérdező kommentje:
az valami tabletta?
2020. szept. 6. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!