Homloknál erősen kopaszodó, és fejtetőn ritkuló hajnak melyik a legjobb fazon?
Sziasztok,
homlokomnál erősen mikiegeresen kopaszodom ( Bruce Willis-es majdnem ), illetve fejtetőn is utóbbi fél évben elkezdett ritkulni a hajam. Próbálkoztam vele, hogy felül meghagyom 3-5 centisre is, de úgy furának tűnik, mivel homloknál erősen mikiegeres a forma, érdekes néz ki a hosszabb haj felül, kicsit ápolatlannak hat.
Viszont kerekebb arcformám miatt a nagyon rövid haj sem állna jól. Két oldalt fel szoktam nyírni mindig 2-3 milisre.
Megpróbáljam felül lejjebb tolni esetleg a hajat, és optikailag, hogy hosszúkásabbnak tűnjön arcom növesszek államon egy kicsit hosszabb, szakállolajjal ápolt szakállat?
Mi a meglátásotok ilyen esetben?
33/F
Mint írtam a kerekebb arcformám miatt nem állna jól a teljesen kopasz, szó szerint lufi fejű lennék tőle.
Vagy esetleg állon ha növesztek egy ápoltabb 1 centis szakállt optikailag hosszíthat az arcon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!