Kopaszodó fejre milyen frizura előnyös?
Figyelt kérdés
Férfias típúsú kopaszodásom van.
Van esetleg valamilyen frizura ami előnyös,vagy teljesen borotváljam le?
2020. ápr. 26. 21:48
1/4 anonim válasza:
Hol tart és milyen mintázatú a kopaszodás? Nekem a halánték felett jócskán megy felfelé a hajvonal, középen kb. 5-10 cm szélességben benyúlik a megmaradt "félsziget", ahol van haj, ott sűrű. Az vált be, hogy nem vágatom túl rövidre - ha egy kicsit a homlokra tud lógni, akkor elfedi a magasodó részt.
2/4 anonim válasza:
Dehogy borotváljad! Még ha olyan szinten kopaszodsz is, hogy a fejed tetetéj már csak egy maroknyi hjcsomó van, azt se bánd!
Tudod, milyen szexi, férfias az?
Férfiasabb bármilyen frizuránál.
3/4 anonim válasza:
Nekem a tükörsimára borotválás vált be, azt ajánlom neked is.
4/4 anonim válasza:
Lehet próbálkozni ezzel-azzal, de az optimális megoldás a gépelt rövid, és/vagy a borotvált kopasz lesz. Kopaszodásnál szerintem a maximum 1 cm-es haj az, aminél még nem olyan feltűnő ez a dolog, de a még rövidebb még jobb megoldás. Rátétfejjel a legkisebb fokozat, ami olyan 3-4 mm szokott lenni, már jó, de tökéletes a rátét néküli max. 1-2 mm jobb, és igen, ott a full sima lehetősége is. Sokaknak jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!