Melyik frizura lenne előnyös nagy orrhoz?
Figyelt kérdés
Feltűzött, arcba fésült (hogy minél kevesebb látszódjon belőlem) vagy eltűrős? Vállig ér most.
Egyénként olyan pinokkiós orrom van, szemből nem nagy meg nem is hosszú, inkább előre terjed.
2012. febr. 27. 12:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha arra van szükséged, hogy valamivel elvond a figyelmedet az arcod apró vagy nem apró hibáiról, akkor ne tűzd föl a hajad, ezért nem is ajánlják a rövid frizurát olyanoknak, akik valamiről el akarják terelni a figyelmet. De milyen az az eltűrős frizura?
2/5 A kérdező kommentje:
mondjuk ami nem lóg az arcomba, fül mögé tűröm vagy ilyesmi.
2012. febr. 27. 12:23
3/5 anonim válasza:
Ja, értem. Az még szerintem elmegy, mert ott is keretezi valami az arcodat attól hogy a füled mögött van.
4/5 anonim válasza:
én a frufrus hajat nem ajánlanám, szerintem az kiemeli az orrot. Ha nincs frufrud, hanem rendesen le van vágatva mondjuk fokozatra, akkor látszik a homlokod, ami szerintem a szemre tereli a tekintetet. Növeszd meg a hajad amúgy.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. Szerencsére a fejem is nagy, de ugye oldalról még így is látszik az orrom.
2012. febr. 27. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!