Milyen a férfias hajhullás?
Figyelt kérdés
Már vagy 5 éve hullik a hajam de nem tapasztaltam hajvesztést, nincsenek kopasz foltok, este fürdés után szoktam fésülködni nedvesen és akkor sok ki szokott hullni viszont egy hónapja kb dupla annyi hullik mint korábban. A kihullott hajszálak egészségesnek tűnnek, vastagok, csak kevés véknyabb vagy töredezett hajszál van köztük. Kérdésem az lenne hogy a férfias típusú kopaszodás hogy zajlik, fésülködésnél egyre több hullik vagy észrevétlenül eltűnnek a fejtetőről és inkább összezsugoronak? Nincs tapasztalatom ebben a témában mert nagyapáim még 80 évesen sem kopaszodtak tehát nem valószínű hogy örököltem mert a családban egyáltalán nem jellemző. Egyébként csak fésülködésnél hullik, a párnát is néztem de ott sincsenek.2020. szept. 5. 03:00
1/3 anonim válasza:
Használj Bánfi sampont nagyon jól helyre rakja. És vizesen ne nagyon fesulgesd mert jobban hullik attól is
2/3 A kérdező kommentje:
Korábban is vizesen fésültem és akkor nem hullott, szárazon nehéz megfésülni mert dús és húzza a fésű és nem is igazán lehet úgy formázni. De engem az érdekel hogy hogy zajzilk a kopaszodás, fésülésnél kiesnek az egészséges hajszálak vagy nem, bár mivel nekem évek óta hullik így 5 év alatt már feltűnt volna ha kopaszodnék így szerintem valami más az oka.
30/F
2020. szept. 5. 20:17
3/3 anonim válasza:
A páromnak nem hullott különösebben inkább olyan lett, mintha kikopott volna.
Elől a Miki egér résznél is és hátul a forgónál is keletkezett egy kis “papsajt” körülötte a haja ami még nő gyenge, vékony, fakó, ez jelzi, hogy lassan majd tovább terjed a kopaszodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!