Korai férfias kopaszodás visszafordítható? Két oldalt eléggé megritkult a hajam, néhány szál maradt, de nagyon kilátszik a bőr. Ha elkezdek rá gyógyszert szedni még vissza nőhet?
Nálam is ez van. Állítólag bizonyos fehérjék, például a metionin, és bizonyos vitaminok (d3 és b komplex) játszanak szerepet a hajnövekedésben, ha ezeket nem kapja meg a szervezeted, akkor bukta.
Úgy tudom a magyarok jó nagy része fehérjehiányban szenved.
Én most fehérjeport és testépítő vitamint vettem, hogy megállítsam a hajhullást és a testem degenerációját:
Napi 100 grammot fogok a fehérjéből fogyasztani.
Akkor kezdett el nagyon hullani a hajam, amikor rengeteget nélkülöztem evésnél. Ha elfogy a pénzem rendszerint, akkor alig eszek, vagy csak azt ami a hűtőben van, most betankoltam fehérjeporból, így biztosan mindig lesz tartalék.
1 havi adagot már bevittem a vitaminból és sokat segített.
Másfelől még talán segíthet a sport is. Próbáld ki ezeket.
A válaszomat azzal támasztom alá, hogy a revalid népszerű hajvitamin ami sokaknak segített a hajhullásban metionint és b komplexet tartalmaz.
Ráadásul metionint egészen kicsi arányban, hiszen csak egy kis tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!