Rózsaszín haj mennyire mutatós?
Helló.
Minden álmom a rózsaszín haj. :D
Korábban volt sokféle sínű hajam a kéktől a liláig de rózsaszínről megfeledkeztem, pedig a kedvenc színem. Az a tervem, hogy kicsit megnövesztem olyan váll alatti részig és befestetem ilyen pasztelles halványos rózsaszínre az egészet. Szerintetek mennyire mutatna jól? Átlagosan öltözködnék természetesen mint sima farmer és pólók. Jelenleg is ilyen rózsaszín felhő vesz körül, hiába vagyok 23 attól még a kedvenc színem :D. Sokaktól megkapom ezt a ugyan az gyerekes szín dolgot de nem érdekel igazán. Szerintetek meg lehet csinálni teljes pasztelles rózsaszínre? Most félig lenőtt az eredeti hajam és félig szőke :)
Én láttam a múltkor egy nagyon szép csajszit a boltban, neki lila haja volt.
Amúgy én a sajátomat sosem festeném be ilyen élénk színekre.
Nem tudom megmondani miért, de számomra természetellenes, mondjuk én alapból is a természetes színeket szeretem szinte mindenben. Öltözködésben vagy lakberendezésben lehet szó élénkebb vidámabb színekről is, de a hajból nekem valamiért a búzaszőke, a mogyoró és a gesztenye vagy nagyon sötétbarna a kedvencem. Ez a matt festett fekete és a hamvas szinte fehér szőke sem tetszik.
De volt ismerősöm akinek kifejezetten jól állt mindkettő.
Szóval a véleményem az, hogy igen lehet mutatós ha az egyéniségedhez illik és szépen megcsinálják.
Tény, hogy nem hétköznapi hiába hordanal sokan színes hajat most, úgyhogy kicsit kiemelkedőbb leszel vele.
15. vagyok, igen, megtaláltam az Eurós boltokban a Venita Trendy hajszínező habot.
Az őszet olyanra fogta, ami a képen a dobozon van, a sötétbarnát nem fogta meg. De ha nagyon sokáig rajta hagyom (órák), akkor ad egy kis plusz színes fényt a sötétbarnáknak is.
Igazából világosbarnában lenen jó ez a megoldás, mert az ősz szálakat befogná.:)
3 színt próbáltam: narancs, citrom és rózsaszín (30-as).
A citrom és a rózsaszín szőrnyű lett, ezért szeretném másnak átadni, mondjuk 500 Ft a 2 flakon.
Levágott pici tincseken próbáltam, tehát 2 pici fújás hiányzik a flakonból.
A narancs az természetes hatású lett, az végülis beválós is lehet.
Még találtam a neten ebből a Venita Trendyből spray és krém hajszínezőket is. Azokkal vannak tapasztalataitok?
Szép pasztell rózsaszínek vannak belőlük.
És hol kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!