Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rózsaszín haj mennyire mutatós?

Rózsaszín haj mennyire mutatós?

Figyelt kérdés

Helló.

Minden álmom a rózsaszín haj. :D

Korábban volt sokféle sínű hajam a kéktől a liláig de rózsaszínről megfeledkeztem, pedig a kedvenc színem. Az a tervem, hogy kicsit megnövesztem olyan váll alatti részig és befestetem ilyen pasztelles halványos rózsaszínre az egészet. Szerintetek mennyire mutatna jól? Átlagosan öltözködnék természetesen mint sima farmer és pólók. Jelenleg is ilyen rózsaszín felhő vesz körül, hiába vagyok 23 attól még a kedvenc színem :D. Sokaktól megkapom ezt a ugyan az gyerekes szín dolgot de nem érdekel igazán. Szerintetek meg lehet csinálni teljes pasztelles rózsaszínre? Most félig lenőtt az eredeti hajam és félig szőke :)

2020. szept. 3. 23:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Fiúként úgy gondolom, hogy jó kezekben tud szép lenni a rózsaszín. Inkább az öltözködésben és a lakberendezésben látom helyét ennek a színnek, autók és elektronikus eszközök esetében például annyira nem fog meg. De ha már öltözködés... szerintem egy szépen megnövesztett, igényesen lefestett, nem töredezett, egészséges haj, baromira jól nézne ki ebben a pillecukorszerű, halvány rózsaszínben. Ahogy leírtad az öltözködésed és a karaktered, szerintem még kifejezetten illene is hozzád. Azokra meg ne hallgass, akik gyerekes színnek gondolják a rózsaszínt, ez egy király szín, ha nem szúrják el a felhasználási területet. De te szerintem jól választottál.
2020. szept. 3. 23:38
 2/25 A kérdező kommentje:
köszii. pinteresten is lattam sok ilyen pasztell rozsaszines hajat és szerintem igazán nőies és csinos. :)
2020. szept. 3. 23:41
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a rózsaszín haj tud kinézni legjobban az ilyen extrémebb színekre festettek közül. Szép szín és ha sikerül eltalálni egy jó árnyalatot, esetleg többet is belevinni (hogy legyen egy egy világosabb tincs) akkor nagyon jó lesz. Hajrá! :)
2020. szept. 3. 23:47
 4/25 anonim ***** válasza:
53%

Én is azt szeretnék.

De nem tudom, hogy kell, sose szineztem a hajam.

2020. szept. 4. 03:39
 5/25 A kérdező kommentje:

4-es fodrász simán megtudja szerintem csinálni :)

inkább mint hogy leégjen esetleg ahajad szőkítés közben ha nem szőke vagy érted. én tuti fodraszhoz megyek majd.

2020. szept. 4. 04:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Aztån kb 3 hetente festeni kell,mert nagyon hamar kopik a szine.. Baråtnőmnek legalåbbis,pedig fodrász festi neki.
2020. szept. 4. 09:59
 7/25 anonim ***** válasza:
31%

Hát... szerintem ha neked tetszik akkor csináld, az a lényeg. Tuti sokaknak nem fog tetszeni, de valakiknek meg biztos fog.

Hogy szerintem mutatós-e? Nem. Természetellenes. Legközelebb már hupililára fogják az emberek a bőrüket festeni? Esetleg az ilyen színezgetés elmegy 18 év alatt, de 23 évesen nem.

És én aggódnék a hajam minőségért is.:/

Na mindegy, mint mondtam, az a lényeg, hogy neked tetszik.:)

2020. szept. 4. 10:46
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Par honapja mar rozsaszin hajam van es imadom csak ajanlani tudom :)

En is sokat gondolkodtam rajta hogy bevallaljam-e de aztan rajottem h egyszer elunk miert ne?! :) ha barmi kerdesed van ezzel a hajszinnel es a “karbantartasaval” kapcsolatban nagyon szivesen segitek neked :)

2020. szept. 4. 11:59
 9/25 anonim ***** válasza:
5: De én úgy gondoltam, ezek olyan szinezők, hab vagy valami, ami nem olyan tartós, mint a festés, és csak mosás után bele kell nyomkodni, vagy ráfújni. Nincs ilyen?
2020. szept. 4. 13:02
 10/25 anonim ***** válasza:
8: Szerintem írhatod, ketten biztos vagyunk.:)
2020. szept. 4. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!