Rózsaszín haj mennyire mutatós?
Helló.
Minden álmom a rózsaszín haj. :D
Korábban volt sokféle sínű hajam a kéktől a liláig de rózsaszínről megfeledkeztem, pedig a kedvenc színem. Az a tervem, hogy kicsit megnövesztem olyan váll alatti részig és befestetem ilyen pasztelles halványos rózsaszínre az egészet. Szerintetek mennyire mutatna jól? Átlagosan öltözködnék természetesen mint sima farmer és pólók. Jelenleg is ilyen rózsaszín felhő vesz körül, hiába vagyok 23 attól még a kedvenc színem :D. Sokaktól megkapom ezt a ugyan az gyerekes szín dolgot de nem érdekel igazán. Szerintetek meg lehet csinálni teljes pasztelles rózsaszínre? Most félig lenőtt az eredeti hajam és félig szőke :)
8: Azt hogy találtad el, hogy a saját hajszinedre milyen árnyalat kell a kívánt szín eléréséhez? Mert azt hiszem, ez egy hosszas kísérletezgetés...
Van egy fodrászbolt, a kirakatában legalább 10-15 rózsaszín és 10-15 lila árnyalat van, honnan tudom, melyik milyen lesz a hajamon?
És több márka, szinező is, festék is...
Pl. ez milyen lesz a hajamon?? [link]
12-es valaszolonak: a rozsaszin haj szepen fakul.ha sotetebbre van picit szinezve akkor gyonyoru pasztellre kopik.de az teny hogy apolast es torodest igenyel.
11-es valaszolo: szerintem a rozsaszin haj nagyon nagyon vilagos szoken mukodik csak a pasztell amit a kerdezo irt meg vegkepp.Nekem a fodrasz kello mertekben szokitette (sotetbarna az eredeti hajszinem) es utana megy ra a szinezo.Ha megvan ez a vilagos alap akkor amit latsz szinezokon szin az ugyanolyan lesz a hajadon.Pl az Arctic Fox oldalan van egy kep minden szinnel hogy milyen alap hajszinbol milyen vegeredmeny fog szuletni.Igazabol a dolog nehezebbik resze legalabbis nekem az volt hogy kitapasztaljam a rozsaszinnek pontosan melyik arnyalata all jol 😁
Nade a lenyeg a lenyeg hogy a legszebb vegeredmenyt csak kelloen leszokitett hajon lehet kapni max a sotetebb rozsaszinek mukodnek a sotetszoken.
14: Köszönöm. Tehát akkor sötét barnán a sötétebb árnyalatokkal érdemes próbálkozni elsőre? Csak egy tincsvéget szineznék próbaképp. És az le is kopik pér hét alatt, tehát nem gáz, ha nem tetszik eléggé?
A hajam fele ősz, tehát máshogy fogja megfogni a sötétbarna részeket, mint a fehéret.
Igen a sotetbarnan sotetebb arnyalattal kell probalkozni.Ezesetben latvanyos eredmenyt sajnos nem fogsz elerni de egy probat meger :)
A szinezok csak a haj kulso szerkezeten tapadnak meg ezert kopik minden mosasnal es vegul teljesen eltunik a szin ezert lehet veluk batran probalkozni :)
Az osz hajat nemtudom hogyan fogja be a szinezo mindenesetre proba szerencse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!