Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyapám leb.zizott. Jogosan...

Nagyapám leb.zizott. Jogosan hívott így?

Figyelt kérdés

Ma tartottunk egy szűkebb családi összeröffenést. Étterembe voltunk, miközbe vártuk a rendelésünket beszélgettünk. Feljött a szó a tisztálkodásról, azon belül is a bőrápolásról. Mondtam, hogy használok pattanáselleni krémet, különben tele lenne velük a fejem. Nagyapám egyből hozzámvágta, hogy ez b.zis, és b.zi vagyok. Pedig teljesen heteró vagyok. Valóban b.zis, ha egy fiú/férfi igényes, ad a kinézetére?

17/F

2020. aug. 30. 17:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor mondok véleményt ilyenről, ha kérdeznek. Nálam elég alacsony szinten van az a határ, amit egy férfitől normálisnak tartok.

Te viszont (bőr)egészségügyi problémát kezelsz, amivel Jó eséllyel későbbi fertőzést előzöl meg!

2020. nov. 1. 13:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!