Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyapám leb.zizott. Jogosan...

Nagyapám leb.zizott. Jogosan hívott így?

Figyelt kérdés

Ma tartottunk egy szűkebb családi összeröffenést. Étterembe voltunk, miközbe vártuk a rendelésünket beszélgettünk. Feljött a szó a tisztálkodásról, azon belül is a bőrápolásról. Mondtam, hogy használok pattanáselleni krémet, különben tele lenne velük a fejem. Nagyapám egyből hozzámvágta, hogy ez b.zis, és b.zi vagyok. Pedig teljesen heteró vagyok. Valóban b.zis, ha egy fiú/férfi igényes, ad a kinézetére?

17/F

2020. aug. 30. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
nem, a nagyapád egyszerűen egy bunkó fsz. és plíííz, minden nőnemű ember nevében kérlek, ne hallgass rá, használd csak szépen tovább azt a krémet! (plusz esetleg megírod mit használsz? van egy öcsém akinek semmi nem hat a fejére)
2020. aug. 30. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Hát ha nem vagy homoszexuális, akkor nyilván nem volt jogos.

Egyébként ezt a "régen más volt" dolgot már nemigen lehet mondogatni. Láttatok már férfiakat a 80-as évekből? A mai nagypapiknak már bőven az a korszak jelenti a "régent". Sokkal inkább arról az általános jelenségről lehet szó, hogy a férfiak a korral egyre igénytelenebbek lesznek a higiéniára. Nemcsak hogy kozmetikai termékeket nem használnak már, de kb fogat sem mosnak, és a napi fürdés is elmaradozik egy idő után. Azért belül érzik, hogy ez így nem jó, de inkább elkezdik b..zizni azokat, akik foglalkoznak magukkal, hogy jobban érezzék magukat.

2020. aug. 30. 17:58
 13/21 anonim válasza:
88%
Nagyapádat úgy tudom elképzelni mint a régi kor Clint Eastwood-ját.
2020. aug. 30. 18:00
 14/21 anonim válasza:
82%

Véleményem szerint nagyapád jogtalanul járt el, mert eleve ilyen stílusban nem kommunikál művelt, szolid személy.

Neked viszont talán a jövőben nem a nagyapád társaságában kell értekezni olyan dolgokról, amelyeket ő nem képes megfelelőképpen értelmezni, talán a nagy korkülönbség miatt is.

Viszont ne haragudj rá, bocsáss meg neki ezért a beszólásért. Ő egy nagyon más világban volt fiatal, és szerintem ezért tartja furcsának a magatartásodat.

2020. aug. 30. 18:16
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
ja, tehát hogyha negyven évvel ezelőtt volt fiatal, akkor már oké parasztnak lenni és káromkodni a családi ebédnél? milyen jó tudni. a kérdező nagyapja egy visszamaradott fsz, ez nem korosztályfüggő hogy tudunk szépen viselkedni és elfogadni más véleményeket
2020. aug. 30. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
28%
Nagyapád egy f4sz.
2020. aug. 30. 19:02
 17/21 anonim ***** válasza:
27%
Apád egy gyökér
2020. aug. 30. 19:26
 18/21 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Ha nem vagy b-zi, akkor nem jogos. Ha az vagy, akkor igen.

Az meg nagyapád problémája, hogy az alapvető bőrápolás számára ismeretlen fogalom.

2020. aug. 31. 18:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
megertem, ha a nagyapad 70 eves lenne, mert akkoriban tenyleg nem volt szokas a ferfiaknak kezelni az arcat, de szerintem a nok is sokkal kevesebbet csinaltak, viszont az en apam is 59, es o mondta hogy anno milyen kremet vett a gyogyszertarban a pattanasos borere, mert utana nekunk is azt vette, 40 evvel kesobb. szoval mar az o koraban is letezett ilyesmi, csak o igenytelen, ne foglalkozz vele
2020. szept. 1. 23:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Apád egy gyökér"

igen ő is

2020. szept. 4. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!