Miért van az hogy már a 14-15 éves lányok is borotválják odalent?
Első vagyok. Attól k*rva vagyok mert 15 évesen vesztettem el a szűzességem? Képzeld én nem adtam könnyen magam, nem vagyok az a kis könnyen kapható lotyó. Pontosan 1 évet várt rám a barátom és még mindig együtt vagyunk. Nem az a k*rva aki 15 évesen szeretkezik!!!
18/L
Azért mert szerintem nem higiénikus, hogy elmész pisilni, beleszárad a szőrbe, menstruálsz, és a vér is ráalvad, és azt utána nemis tudod rendesen kimosni a szőrből, meg a kényelmetlen, nekem néha beakadt a bugyimba, és olyankor nagyon húzódott, és fájt, meg beiizadt és viszketett, és kellemetlen volt, hogy ha netán társaságban voltam, akkor nem kezdhettem el vakarózni.
Meg esztétikusabb is, amikor nem kunkorodnak ki a tesiöltözőben a bugyid alól a szőrök, vagy ha nem csinálsz bozóttüzet a strandon.:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!