A hajam gesztenye barna, be szeretném festetni szőkére. Eredeti a hajszínem. Garnier natural colors E0-át vettem. Nem lesz narancssárga a hajam tőlle? Mert a boltban azt mondták ilyen hajra nem lehet szőket Kedden megyek a fodrászhoz.
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 20:04
1/5 anonim válasza:
Kérlek ne fesd szőkére!!! Nekem nagyon besárgult pedig mindent megtettem annak érdekében, hogy ne legyen az! Addig-addig festettem szőkére ( vagyis a fodrász) aztán már hajam se maradt úgy eltört a szőkítés miatt és ma vissza festettük barnára és elég volt a szőkéből kezelhetetlen és tucat!
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem 7-8 éves koromig szalma szőke volt a hajam, aztan lassan be barnult. Mindig szőket szerettem volna,végre rá szántam magam.
2020. aug. 21. 22:00
3/5 anonim válasza:
Ha úgy szeretnéd akkor oke én csak saját tapasztalatból írtam!
( Én születésem óta szőke voltam) aztán olyan 14-15 évesen elkezdett barnulni a hajam és aztán már festettem is mert pánikba voltam, hogy a gyönyörű szőke hajam eltűnik de hát inkább hagytam már a barnát ( most 17 éves vagyok) inkább szép barna mint, hogy ápolatlannak tűnő szőke!
De remélem neked szép lesz és nem lesz vele bajjod!
4/5 A kérdező kommentje:
Hat mondjuk én ennyi idősen hallani sem akartam a hajfestesről. Most 20 vagyok és ki akarom próbálni.
2020. aug. 22. 13:14
5/5 A kérdező kommentje:
Be festette a fodrász. Nagyon szép lett.☺️☺️☺️
2020. aug. 25. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!